Prvi trap birc u Zagrebu, Drito bar, postao je jedno od top mjesta okupljanja alternativne scene, a kako izgleda i koja vas glazba dočeka pri ulazu, otkrijte niže u tekstu

Drito bar

Na Horvaćanskoj 23a na zagrebačkoj Knežiji, smjestio se pravi biser urbane alternativne kulture i scene. Riječ je o Drito baru, koji je svojim duhom i “tijelom” naslonjen na priznati glazbeni istoimeni brend.

Drito bar

Riječ je o projektu koji ima za cilj dodatno proširiti svoj community, nakon Drito festivala i emisije Drito s kauča, te biti okupljalište koje će biti utočište svakome tko je dio alter scene.

Drito bar

Igranje društvenih igara, sudjelovanje u kvizovima pop kulture, ili jednostavno ugodno ćaskanje između predavanja ili nakon posla, samo su neke od stavki koje možete iskusiti u Drito baru.

Drito bar

Tu je i vrlo ukusno uređenje interijera koje potpisuju Željka Rončević i Hazelica designs, s neonskim dodacima, biljkama (kako pravim, tako i oslikanim) i drvenim namještajem, a posebno nas veseli Drito pivo koje puni pivovara Lepi dečki iz Čakovca.

Drito bar

Ususret dočeku Nove, ekipa iz Drita nam je odlučila pokloniti djelić atmosfere iz njihovog bara, a mi ćemo prvom prilikom doći osjetiti tu vibru uživo. Zapisali smo ga na to do listu već za sljedeći tjedan!

 

Foto: PR