U parfumeriji Martimex na Britanskom trgu u opuštajućoj atmosferi predstavljen je novi miris Dr. Vranjes Firenze – Rosa Tabacco. Jedinstveni spoj neočekivanog susreta puderaste ruže i toplih listova duhana. Rosa Tabacco prvi je miris koji je kreiran u svim kategorijama proizvoda za dom i njegu tijela

Fanovima luksuznih nota već je odavno poznato da je u parfumerijama Martimex dostupan poznati firentinski brend Dr. Vranjes, farmaceuta, kemičara i kozmetologa Paula Vranjesa. Ovaj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo transformirati cjelokupno iskustvo svakodnevnog života. I bio je u pravu!

Dr. Vranjes Firenze_Martimex Britanac

Jer njegovi prekrasni ručno izrađeni ambijentalni mirisi u staklenim bočicama u kultnom osmerokutnom obliku inspiriranom Brunelleschijevom kupolom u trenu će vas podsjetiti na neke drage uspomene i izmamiti vam osmijeh na licu. Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske. Količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna, očaravajuća atmosfera.

Dr. Vranjes Firenze_Martimex Britanac

Čarolija trenutka, čar susreta, ljepota krajolika, sjećanje na emociju. Filozofija kojima su nadahnuti Dr. Vranjes Firenze mirisi. Ne samo miris, već raspoloženje. Ne samo ukras, već i ambijent.

Dr. Vranjes Firenze_Martimex Britanac

Inspiracija

Kada Ruža, kraljica cvijeća s intenzivnom cvjetnom i romantičnom osobnošću, susreće Duhan, mošusni i senzualni karakter s životinjskom esencijom, pojavljuje se Rosa Tabacco, novo olfaktivno remek djelo dr. Paola Vranjesa. Rosa Tabacco je bogata, primamljiva i višestruka mješavina. Evocira strast i toplinu ljubavne priče rođene iz goleme odlučnosti dvoje ljubavnika koji dolaze iz različitih mjesta i kultura.

Dr. Vranjes Firenze_Martimex Britanac Dr. Vranjes Firenze_Martimex Britanac

Olfaktivna piramida mirisa podsjeća na glavne faze ove problematične veze i ona je puna emocija.

Miris

Jedinstveni miris intenzivnog i uvjerljivog karaktera. Jak, intrigantan, nekonvencionalan, iznenađujuć, šarmantan i topao, pripada cvjetno-orijentalnoj obitelji mirisa.

Damaščanska ruža, poznata i kao turska ruža, svojim citrusno-puderastim nijansama evocira trajnu uspomenu na prvi susret, sačinjen od jedinstvenih i kontrastnih emocija.

Dr. Vranjes Firenze_Martimex Britanac

Srce nota duhana i jantara grije i obavija, kako to samo prava ljubav može. Slatka i životinjska baza sastavljena od mošusa i vanilije spaja osobnosti dvoje ljubavnika u jednu dušu, snažnu, ujedinjenu i upornu unatoč nedaćama.

Novi miris Rosa Tabacco dostupan je u sljedećim kategorijama:

Miris za dom

Mirisna svijeća

Miris za auto

Parfemska voda

Sprej za kosu

Sprej  za tijelo

Losion za tijelo

Kolekcija Dr. Vranjes Firenze Rosa Tabacco dostupna je u parfumerijama Martimex; na Trgu bana Josipa Jelačića 11, Ilici 73 (Britanski trg), u Vlaškoj 70b i online.