Ako trebate inspiraciju za novu frizuru, donosimo vam super trendi frizure ove sezone.

CRVENO

Crvenokose žene teško se zaboravljaju, što su primijetili i dizajneri, pa sve češće vidimo crvenokose modele na pisti. Ako želite biti primijećene i raspoložene ste za nešto odvažniju frizuru, naša preporuka je – sve nijanse crvene!

NA STRANU

Nevjerojatno je kolika se količina elegancije može postići jednostavnim razdjeljkom na stranu. To smo mogli vidjeti na revijama mnogih kuća, kao što je primjerice Dries van Noten, koje su pokazale da je takva frizura i elegantna haljina pun pogodak. Idealno za blagdanske kombinacije. 

NISKI REP

Još jedna elegantna frizura kod koje je ključ savršenog izgleda predana zaglađenost. Bilo da ćete ga kombinirati s razdjeljkom na sredini ili na stranu bez njega, kosa mora biti sjajna i njegovana.

PLATINASTO

Ima nešto posebno privlačno u platinastoj boji zimi, nijanse baš poput snježnih princeza! Ako ste ikad razmišljali o ovoj promjeni, sada je idealan trenutak.

RAZBARUŠENA PUNĐA

Tko bi rekao da nedovršena frizura može izgledati ovoliko elegantno?! Zagladite kosu kao kad radite konjski rep, zavrtite rep u punđu i ostatak provucite kroz nju. Minimalno koristite ukosnice jer frizura mora zadržati dojam nonšalantnosti. 

SAVRŠENA SREDINA

Kod ove sredine najbitniji alat je češalj s metalnim vrhom kojim ćete moći savršeno rasporediti kosu. Nakon toga, jedan od popularnih lookova je savršeno isfenirana ravna frizura. 

PASTELNO

Pastelne nijanse poput ružičaste i plave i dalje nas ne napuštaju. Mi smo malo veći fanovi ružičastih nijansi, a kod ovog trenda odlično je to što su trenutačno na tržištu dostupni mnogi proizvodi pomoću kojih možete isprobati trend samo na jedan dan (do prvog pranja!).