Nitko vjerojatno nije očekivao toliko zabavnu online dodjelu 72. nagrada Emmy. No, i to se dogodilo.

Kad kažemo najvećih zvijezda, ovdje mislimo na Jennifer Aniston, jednu od nominiranih glumica za sinoćnju Emmy nagradu. Osim nje u online dodjeli pojavile su se i njene kolegice iz serije Friends,  Lisa Kudrow i Courteney Cox. Dodjelu je vodio Jimmy Kimmel i to ispred publike načinjene od kartona, dok su se virtualno uključivali gosti, glumci i zvijezde serija.

Najvažnija nagrada sinoćnje dodjele ona je koja je otišla u ruke Zendaye, čime je ona postala najmlađa glumica koja je osvojila nagradu za glavnu žensku ulogu u kategoriji drame. Serija o kojoj se najviše pričalo i koja je osvojila čak 9 Emmyja je ‘Schitt’s Creek’, među kojima je i Emmy za najbolju glumicu i sporedne uloge.

Iako je 72. dodjela ostala bez svima omiljenog crvenog tepiha, neke glumice potrudile su se virtualno prenijeti dašak glamura. Možemo reći kako su u tome i uspjele. Evo što se zbivalo na njihovim Instagram profilima.

View this post on Instagram

Sitting here with my @ozark crew hat wishing I could be with everyone to celebrate in person. I’m so proud to be on this show. It has changed my life in so many ways. I’m so grateful. I’m not only grateful to be working, but to be able to work with people I love. Also I want to give a special thanks to Meryl Streep, who wasn’t on the zoom call tonight. When I was 15 I watched Sophie’s Choice and it made me want to be an actress. I wouldn’t be doing this if it weren’t for you. And thank god because I don’t really know how to do anything else!! So thank you. Love to you all!! Thank you for putting a smile on my face this year. The world is better because you are all in it. We can get through anything if we do it together. Let love be our guide ❤️❤️❤️ #emmys2020 @televisionacad Photo credit @markfoster

A post shared by Julia Garner 🐰 (@juliagarnerofficial) on

View this post on Instagram

Lady In The Blue Dress

A post shared by Regina King (@iamreginaking) on

Foto: Instagram @jenniferaniston