Posjetite minimalističku oazu europskih dizajnerskih predmeta, knjiga, časopisa i inspirativnih dizajnerskih poklona na adresi Preradovićeva 32 u dvorištu, koja će biti otvorena od ponedjeljka do petka od 9 do 18 sati te subotom od 10 do 14 sati.

Gradu Zagrebu nedostajala je fizička dizajnerska trgovina koja u svojoj ponudi nudi više od šezdeset europskih brendova sa svjetskom reputacijom i manji obiteljski brendovi i projekti jasne dugoročne vizije koji naglasak stavljaju na samoodrživost, materijale, način proizvodnje i pakiranje.

SELECTEDD je putovanje započeo kao internetska trgovina i showroom, a sada je osnivačica projekta i vlasnica Nives Borko svoj fusion prostor pretvorila u fizičku trgovinu. Internetska trgovina uvijek će biti aktivna, no ljubiteljima dizajna htjela sam pružiti priliku da bez najave uđu u prostor i da se uvjere u kvalitetu pažljivo odabranih proizvoda te da se u konačnici upoznaju s novim dizajnerskim imenima koja svojom filozofijom mijenjaju način života i svakodnevicu.

Ponuda kvalitetnog i jedinstvenog dizajna

Filozofija SELECTEDD projekta je da u svojoj ponudi nudi kvalitetne i funkcionalne proizvode, od njege, tehnologije i literature do dizajna interijera i ureda koji će biti dostupni svima onima koji vole otkrivati inovativne, originalne i inspirativne predmete te one koji su pomaknuti u svojoj formi i funkciji.

U ponudi tako možete pronaći Kinfolk izdanja: bestseller knjige Kinfolk Home, Kinfolk Table, The Eye, The Touch kao i kultni Kinfolk magazin, porculanske šalice za kavu iz PUIK labela kojeg čine suvremeni nizozemski dizajneri, Bergspotter teglice i podmetače za cvijeće milanske dizajnerice Ninette Mariani, kozmetičke proizvode iz Meraki linije koja je prepoznatljiva po senzualnim tkaninama, čistim linijama i jednostavnim oblicima, ka o i high tech staklene zvučnike švedske tvrtke Transparent Sound.

SELECTEDD je doveo i multidisciplinarni brend Frama u Hrvatsku

Prirodni materijali, jednostavna geometrija i bezvremenski dizajn vrijednosti su po kojima je jedan od najpoznatijih skandinavskih brendova Frama poznat u svijetu, a sada se s njihovom kolekcijom možete upoznati i u SELECTEDD internetskoj i fizičkoj trgovini. Namještaj, rasvjeta, knjige, ručno rađeno keramičko posuđe, kozmetika i arhitektura interijera dio su proizvoda koju osnivač Niels Strøyer Christophersen od osnutka 2011. godine razvija kolaborativnim pristupom i jedinstvenom estetikom za idealnu životnu ravnotežu.

SELECTEDD ponudu, osim u fizičkom obliku, možete proučiti na njihovom Instagram profilu, Facebook stranici ili jednostavno putem internetske trgovine.