Iako su blagdanski dani iza nas, aktualna sniženja su idealna prilika da uhvatite svoj savršeni party komad za neke druge slavljeničke prigode, poput zimskih vjenčanja

A nama je za oko zapela statement haljina koju potpisuje talentirana pulska dizajnerica Ivana Tomić, o čijoj smo zero waste kolekciji SONZAI 2020 već ranije pisali.
Njezin brend i v a n a ‘ t o m i c bazira se na kombinaciji “edgy” simplicizma i nepretencioznog luksuza, uz održivi i craft pristup modi – pri čemu svaki komad karakterizira jedinstveni i bezvremeni dizajn u kojem nećete proći nezapaženo.

Pogotovo kada je riječ o ovoj haljini sa šljokicama koja nas neodoljivo podsjeća na “roaring” 1920-ih – desetljeće jazza i tuluma u znaku “Great Gatsbya”.

Ivana Tomić_haljina

Ivana Tomić_haljina

Geometrijski uzorci u art déco stilu, širi kroj s kratkim rukavima te dužina do koljena – jednostavno vrište Charleston! A s druge strane, možemo se vidjeti kako u njoj plešemo “space twist”, s obzirom da ima i određenu kul space-age vibru, koja je ponovno postala jedna od aktualnih modnih tendencija. 

Ivana Tomić_haljina

Ivana Tomić_haljina

A tko ne bi zaplesao u ovoj haljini koja je savršen odabir za bilo koju party prigodu, a pogotovo uz novu cijenu od 1.120,00 kuna.

Možete ju naručiti na web shopu brenda, a dostupna je u veličini 38. 

Instant crush!

Ivana Tomić_haljina

Foto: Ivana Tomić, PR