Belmond Hotel Timeo nalazi se u Taormini na čarobnoj Siciliji, a ove sezone dodatno privlači pozornost predivnim kabinama s Diorovim potpisom. Naime, radi se kabinama koje će biti dostupne sve do listopada, stoga želite li ljetne mjesece provesti u luksuznom okruženju s najljepšim mediteranskim prizorima – ovo je mjesto za vas!

Belmond Hotel Timeo poznat je i po tome što je bio jedna od lokacija snimanja popularne serije “The White Lotus”, stoga su Diorove kabine ujedno i dobar marketinški potez. Međutim, osim toga, hotel nudi potpuno wellness iskustvo s dizajnerskim potpisom koje će svima napuniti baterije.

Kabine se nalaze na samom rubu hotelu te gledaju na more, a uređene su u mediteranskom stilu s naglaskom na eleganciju. Spoj neutralnih i pastelno zelenih tonova čini ih izrazito umirujućima, a zanimljivi print detalji na zavjesama dodatno pružaju mediteranski dojam i upotpunjuju cijelu estetsku priču. Osim divnog uređenja, što se tiče ponude wellness sadržaja, gostima su na raspolaganju razno razni tretmani za njegu kože lica i tijela te umirujuće masaže.

Kad govorimo o samoj lokaciji hotela, odnosno Taormini, radi se o gradu koji zbilja oduzima dah. Taormina je smještan na istočnoj obali Sicilije, a poznata je po bogatoj povijesti, zadivljujućim pejzažima i kulturnom naslijeđu. Ovaj slikoviti gradić pruža spektakularne poglede na Jonsko more i vulkan Etna te je dom čuvenog antičkog grčkog teatra koji je izgrađen u 3. stoljeću prije nove ere i danas se koristi za razne kulturne događaje, uključujući koncerte i dramske predstave. Isto tako, uske, šarmantne ulice grada prepune su butika, restorana i povijesnih znamenitosti, što ga čini popularnom destinacijom za turiste iz cijelog svijeta.

Foto: Dior