Jedan od najboljih zagrebački beauty salona preselio je u novi prostor koji zadovoljava sve moderne kozmetičke i estetske standarde

De Luxe Beauty salon dobro je poznato mjesto koje je tijekom 14 godina postojanja svoje klijente naviknuo na vrhunsku uslugu i ponudu najsuvremenijih i najpopularnijih tretmana za njegu lica i tijela zahvaljujući kojima i svjetske zvijezde postižu besprijekoran izgled.

De Luxe Beauty studio

Stručni tim kozmetičara predvodi vlasnica Antonija Tretinjak koja tijekom 22 godine profesionalnog rada s posebnom pažnjom prati trendove, ulaže u edukacije i najmoderniju tehnologiju.

„Želim da naše tržište ne zaostaje za svjetskim trendovima i da korisnici naših usluga mogu isprobati i pronaći najbolje tretmane za sebe. Uselili smo u novi prostor potpuno prilagođen potrebama modernog salona, osigurali tehnološki najmodernije uređaje i usluge koje su trenutno hit u svijetu jer smatram da sve kvalitetno, inovativno i dokazano učinkovito mora biti dostupno mojim klijentima“.

Dugogodišnji odnos, povjerenje i kvaliteta usluge razlozi su zbog kojih smo na otvorenju novoga prostora u Ilici 35 susreli brojne klijente, suradnike i ambasadore poput Zrinke Cvitešić, Vande Winter, Linde Begonje, Nenada Korkuta, Hane Hadžiavdagić.

De Luxe Beauty studio

“Četrnaest godina De Luxea je proletjelo, a naši klijenti izgledaju sve bolje i bolje što pokazuje da radimo dobar posao. Zahvaljujem vam na povjerenju i obećajem da ćemo biti još inovativniji u službi vaše ljepote.“ poručila je Antonija.

De Luxe Beauty je posebno mjesto u gradu na kojem možete isprobati sve beauty novitete svjetskih tržišta, uz cjelovit i individualn pristup svakom klijentu. Tim kozmetičara je stručan, profesionalan i neodoljivo simpatičan, a vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar, više od dva desetljeća stječe nova znanja nesebično ih dijeleći s novim generacijama kozmetičara.

De Luxe Beauty studio

Pročelnica je Sekcije kozmetičara i pedikera grada Zagreba pri Udruženju obrtnika grada Zagreba, predsjednica komisije za majstorske ispite za zanimanje kozmetičar,a kao članica radne skupine Agencije za obrazovanje odraslih sudjelovala je u izradi standarda za zanimanje kozmetičar i usklađivanje standarda školovanja kozmetičara sa standardima EU.

De Luxe Beauty studio

Svoje znanje i iskustvo Antonija je pretočila u Beauty vodič za poslovne žene u kojem donosi smjernice, informacije i savjete kako u ludom životnom i poslovnom tempu, poslovna žena ipak može stvoriti malu oazu mira, ljepote i zdravlja.

 

Foto: Zvonimir Ferina