Znamo – tko više ima vremena bingeati serije. Ali ako ga pronađete onda vam garantiramo potpuno uranjanje u događanja, glazbu, stil i priču iz serije o kojoj pišu svi svjetski mediji proteklih dana  – Daisy Jones & the Six. Ne želimo vam otkriti previše tako da ne brinite, nema spoiler alerta, samo vam želimo reći da svakako date priliku mini seriji koja vodi u prošlost i vječno inspirativne sedamdesete godine. Čak i ocjena ide u njezinu korist. Na IMDb ima sjajnih 8,1!

Naime, radi se o adaptaciji hit-knjige Taylor Jenkins Reid koja je prodana u više od milijun primjeraka, a u centru zbivanja je fiktivni bend iz sedamdesetih godina. Radnja se odvija u L.A.-u, a iako fiktivni, mnogi pričaju kako je knjiga inspirirana odnosom Stevie Nicks i Lindsey Buckingham iz Fleetwood Maca – što naravno samo dodatno podiže prašinu.

Odnosi, glazba, biznis i rock and roll samo su neki od razloga zašto pogledati ovu seriju. Volite li sedamdesete, apsolutno će vas oduševiti i moda te stil svakog od ovih likova, osobito ženskih. Osim toga, serija na pronicljiv način prenosi uvid u to na koje je sve načine u to vrijeme bilo izazovno graditi karijeru i raditi ono što voliš kao ženska izvođačica.

Glumačka postava nije ništa manje zanimljiva od radnje – tu su Sam Claflin, kojeg možda najbolje poznate po filmu ‘Me Before You’, Riley Keough, Suki Waterhouse, Camila Morrone i Timothy Olyphant. Zato utonite u jednu od onih priča s kojom ćete se povezati već u prvih nekoliko minuta, a odvest će vas na pravi  ‘rollercoaster’ emocija popraćen s uistinu odličnom glazbom koju ćete odmah poželjeti downloadati! Seriju možete gledati na Amazon Prime.

Foto: Instagam @daisyjonesandthesix