Proljeće nam uvijek donosi promjene, a upravo je nova frizura jedna od najčešćih. Bez obzira na to želite li manju ili konkretniju promjenu, podržavamo odluku. Ipak, ako ste još uvijek neodlučni i treba vam malo motivacije, pronašli smo frizuru za koju kažu da je pravi proljetni hit.

”Dad Bob” je najnoviji trend koji je u kratkom periodu preplavio Instagram. U praksi se radi o nešto dužem bobu, koji je samim time puno lakše stilizirati i prilagoditi obliku lica. Ruku na srce, koliko god obožavamo klasični bob, stiliziranje istog nije mačji kašalj, no kod ”dad bob” varijante – potpuno je suprotno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nicole carlson (@nicolecarlsonxo)

U osnovi duži, kockastiji bob, vizualno stvara dojam težine kose te pomalo retro looka, odakle i naziv. Što se tiče stiliziranja, ovaj tip šišanja kose voli opuštene varijante poput primjerice messy polurepa ili pak blago prelomljene kose figarom ili peglom za kosu. Isto tako, ”dad bob” dovoljno je dugačak te vam omogućuje lako stiliziranje niskog repa ili punđe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by abbie🍒🌸💕 (@abbiexhooper)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAIGE WRIGHT♡ (@paigewright__)

Kad govorimo o boji kose, jednako dobro izgleda na jednoj boji, ali i s prošaranim pramenovima koji će mu dati dodatni vizualni volumen i dinamiku. Što se tiče šiški, slobodno odaberite one koje najbolje pristaju vašem tipu lica, a mi glasamo za neku od ”zavjesa” opcija jer lijepo uokviruju lice!

Stoga, trebate li promjenu i spremni ste na veći rez, ”dad bob” je idealna opcija koja jednostavno ne može izgledati loše!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by abbie🍒🌸💕 (@abbiexhooper)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GINE MARGRETHE (@ginemargrethe)

Foto: Instagram / @siennacochrane