Iako se na društvenim mrežama doista može pronaći sve i svašta, moramo priznati da nam se sviđa trend viralnih beauty proizvoda jer u većini slučajeva doista jest riječ o odličnim dodacima kozmetičkoj polici. Tako je ovog puta našu pozornost privukao proizvod za njegu kose, a radi se o ulju koji nije novina na tržištu, ali je ponovno u središtu pozornosti!

Ouai je brend iz kojeg se krije poznata hair artistica Jen Atkin, koja je tijekom svoje karijere frizirala brojne poznate te možemo zaključiti da zna sve potrebne trikove kako bi kosa savršeno izgledala. U tom kontekstu, ne čudi nas što je Ouai Hair Oil ulje za kosu ispunilo sva očekivanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karolina Cruz (@itskarolinacruz)

Naime, radi se o višenamjenskom ulju koje je odličan dodatak njezi kose jer ne samo na zaglađuje vlasi i umanjuje vidljivost ispucalih vrhova već kosi pruža sjajnu i svilenkastu teksturu – bez obzira na to je li kosa obojena ili prirodna, kovrčava ili ravna. Također, ono što nas je oduševilo kod ovog proizvoda je i činjenica da funkcionira kao zaštita od topline, odnosno UV oštećenja. Upravo zato, idealan je za korištenje prije uporabe toplinskih uređaja ili izlaska na sunce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OUAI (@theouai)

Formula ovog ulja sadrži lagane hranjive sastojke koji nisu teški za kosu, a sjajno rade posao. To zapravo znači da se kosa nakon korištenja ulja neće zamastiti (što je čest slučaj kod ulja za kosu), već naprotiv – zadržat će punoću i dobiti potrebnu hidraciju. Neki od najvažnijih sastojaka su afrička galanga koja jača i potiče zdravlje kose, uljem ama koje stvara zaštitni sloj  i azijska ulja boražine koja sadrže gama-linolensku kiselinu za zaglađivanje kose. Što se tiče korištenja, ulje nanesite na vlažnu ili suhu kosu, usmjeravajući se na srednju dužinu i vrhove, a započnite jednom pumpicom zagrijavajući je u rukama prije nanošenja.

Stoga, tražite li novi ”go to” proizvod za njegu kose, s Ouai Hair Oil uljem ćete teško pogriješiti. Naručiti ga možete putem sljedećeg linka!

Foto: Instagram / @stephsa