Volite li krafne i uživanje u slatkim delicijama, onda ste sigurno čuli za Crofnu. Radi se o mjestu na kojem možete kušati razne prefine varijante krafni i mjesto zbog kojeg smo se bez problema uvijek zaputili put Trešnjevke. Međutim, sada se Crofna otvorila na još jednoj lokaciji!

U zapadnom dijelu grada, točnije u City Centeru One West, otvorila se nova Crofna. Već prije nekoliko dana dalo se naslutiti da se nešto sprema jer je krenulo odbrojavanje te iako smo pretpostavljali o čemu je riječ, nismo mogli odgonetnuti lokaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crofna ® (@crofna_hr)

Crofna se može pohvaliti s pregršt okusa i inačica ove popularne krušne delicije, a ono što zadovoljni kupci najviše obožavaju su tematske krafne i boxovi prilagođeni prigodi. Primjerice, za Valentinovo se uvijek može kupiti prikladan ljubavni box, koji je idealan poklon dragoj osobi, a postoji i opcija tajanstvenih boxova u kojima ne znate koje krafne ćete dobiti. Baš kao i u prvom lokalu, druga lokacija također nudi mogućnost custom made krafne, a ne nedostaje niti limitiranih okusa koje predlažemo da požurite ugrabiti što prije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crofna ® (@crofna_hr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crofna ® (@crofna_hr)

Sve u svemu, otvaranje nove Crofne u City Centeru One West odlična je vijest za sve one koji cijene kvalitetne, maštovito pripremljene zalogaje, a bez obzira na to jeste li već kušali nešto iz ponude ili tek trebate otkriti čaroliju okusa – nova lokacija je tu da obogati vaše iskustvo i ponudi još više prilika za slatke trenutke uživanja!

Foto: Instagram