Vjerujemo da ste već upoznati s Croccantinom, poznatim domaćim brendom s Pelješca koji je pokupio simpatije zahvaljujući preukusnim ručno rađenim sladoledima, napravljenim od najkvalitetnijih sastojaka. Priča o Croccantinu započela je prije više od deset godina, a nakon što je osvojio naša nepca sladolednim delicijama, dobiva novi nastavak – ovog puta u obliku keksića!

Novi bezglutenski keksići, bez aditiva i s lokalno nabavljenim sastojcima, nedavno su i službeno pušteni u prodaju, a Marija Antunović i Ivan Borac, par koji se krije iza brenda, uspjeli su pretočiti svoje znanje i strast prema slasticama u novu formu nastojeći ponuditi nešto u čemu mogu uživati svi – bez iznimke.

Ovi keksići nisu samo obični slatkiši, oni su plod pažljivo biranih sastojaka, ljubavi prema tradiciji i posvećenosti kvaliteti. Njihova bezglutenska formula ne samo da keksiće čini prikladnima za osobe s celijakijom ili netolerancijom na gluten već također jamči da i svi ostali mogu uživati u bogatom okusu bez ikakvih kompromisa. Kombinirajući tradicionalni okus s modernim zahtjevima, Croccantino je još jednom opravdao svoju sposobnost prilagodbe i inovacije!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Croccantino (@croccantinocro)

”Glavna nit vodilja, prije nego što smo započeli ovaj proces, bila je da nijednom proizvodu koji izlazi iz gluten free Laba ne želim kompromitirati okus, teksturu, izgled, kvalitetu sastojaka, našu filozofiju proizvodnje i osjećaj dok se jede – na račun toga da je bez glutena. Htjela sam da bude ukusno, mekano, sočno, hrskavo, homogeno, fantastično i bolje od svega “gluten free” što sam probala do sada. Iskustvo me naučilo da nemoguće postaje moguće kad imaš znanje i vrijeme”, opisala je Marija u Instagram objavi prilikom predstavljanja keksića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Going Public (@going.public.agency)

Keksići su dostupni u limitiranoj količini u trgovini na Dolcu, a uskoro će se moći pronaći na policama trgovinama partnera brenda! Što se tiče okusa, zasad je moguće kušati – limonete, kokoslice, čokolete, bademine, kavolačiće i lješnjakice!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Croccantino (@croccantinocro)

Foto: Instagram