Sigurni smo da već znate kako je TikTok najjača društvena platforma kada je u pitanju kreiranje trendova. Bilo da se radi o odjeći, beauty favoritima ili lifestyle segmentu, TikToku jednostavno nema premca. Tako je ovog puta u središte pažnje došao sladoled s neobičnim dodatkom maslinovog ulja, a ovu kombinaciju proslavila je popularna pjevačica Dua Lipa.

Preciznije rečeno, radi se o sladoledu od vanilije sa soli preko kojeg je poliveno maslinovo ulje. Ako i vama ova kombinacija zvuči u krajnju ruku nespojivo, niste jedini – i mi smo ostali začuđeni. Tijekom jednog intervju, Dua Lipa izjavila je da obožava ovu kombinaciju te pokrenula pravu lavinu komentara. No, sve je urodilo time da je upravo ta kombinacija postala viralna na TikToku i nema tko je nije isprobao.

Oni koji su ovu kombinaciju probali kažu da je iznenađujuće ukusna, a neki od najpoznatijih kreatora, poput tiktokerice Nare Smith, imaju skoro 8 milijuna pregleda upravo na snimanje postupka priprema kombinacije vanilije i maslinovog ulja. Doduše, postupak je i više nego bazičan, ali viralnost videa samo potvrđuje o kakvom se „okusu trenutka“ radi.

@naraazizasmith elite combination!! #snacks #latenightsnack #treat #dessert #vanillaicecream #icecream #fypシ ♬ original sound – Nara Smith

Želite li i sami probati ovu kombinaciju sladoleda, predlažemo da pripazite na kvalitetu maslinovog ulja kako bi okus bio potpun te javite dojmove jer se mi još uvijek nismo odvažili. No, gastro svijet voli nespojivo i često iznenadi sjajnim okusima, pa možda je ovaj viralni trend svima približio ukusnu slasticu u kojoj ćemo često uživati.

@claudiasulewski how to elevate your vanilla ice cream 🫒 #oliveoilicecream ♬ original sound – Claudia Sulewski

Foto: Pexels