Converse nastavlja pomicati granice sa svojim novim modelom Run Star Legacy, koji sadrži kultni Chuck DNK, no tu su i tehničke inovacije i eksperimentalni pristup dizajnu koji ga čine originalnim

Osim izgleda za kojim će se svi okretati, fokus je na cjelodnevnoj udobnosti i nevjerojatnoj funkcionalnosti.

Otkako je CX pjena ušla u Converse svijet 2020. godine, udobnost i lagani pokreti postali su glavne značajke svakog novog Converse modela, a CX tehnologija nastavlja poboljšavati osjećaj koji imate dok hodate – upravo je to srž linije Run Star Legacy.

Lagani uložak od CX pjene udružio se s potplatom odvažnog izgleda, zakrivljenim jezikom i posebno oblikovanom petom, kako bi vam pružili vrhunsku udobnost, ali i jednostavno obuvanje i skidanje – tako da vas ništa ne može usporiti ili smanjiti vašu udobnost.

Karakteristike koje će ovaj model učiniti vašim favoritom ove jeseni su:

  • Platno vrhunske kvalitete izrađeno od 50% recikliranog pamuka
  • Potplat i uložak od neusporedive CX pjene za osjećaj „hodanja po oblacima“
  • Zakrivljeni gumeni odbojnici sa strane, zahvaljujući kojima izuvanje djeluje kao „mačji kašalj“
  • “Ovratnik” i jezičak koji olakšavaju obuvanje kad god ste u žurbi (a kad niste?)

Dinamičnost i odvažnost ovih tenisica omogućit će vam da se u njima bezbrižno krećete, ali i da izrazite svoju individualnost i kreativnost. Vi samo trebate odabrati svoju omiljenu boju i već ste osigurali uspjeh na ulici bez obzira kojim tempom se krećete. Ali sa stilom.

Svoje nove Run Star Legacy, kao i ostale modele klasičnih i novih „starki“, od sada možete pronaći i na njihovom webshopu!