Nakon nedavno predstavljenih kampanja s Anthonyjem Hopkinsom za Loewe i Winonom Ryder za Marc Jacobs, evo još jedne modne kampanje s poznatim licem u glavnoj ulozi. Cher i Donatella Versace udružile su se u novoj limitiranoj kolekciji čija će se sredstva od prodaje djelomično proslijediti LGBTQ+ organizaciji Gender Spectrum

Fendace? Ma ne, Chersace!

Mjesec ponosa ove dvije ikone proslavile su novom limitiranom kolekcijom koja je najavljena videom u kojem se pojavljuje Jake Bongiovi. Sama kolekcija donosi nekoliko komada u crnoj boji i s motivima u duginim bojama i šljokicama. Riječ je o šilterici, T-shirtu i čarapama, što su inače poprilično bazični komadi, ali ne i u ovoj izvedbi!

Otkriveno je i da će prikupljena sredstva od prodaje ići organizaciji Gender Spectrum koja radi kako bi stvorila siguran prostor za učenje i razumijevanje, kako djeci, tako i roditeljima. Osim ove inicijative, krovna kompanija brenda Capri Holdings ovoga mjeseca je najavila osnivanje Versace fondacije s misijom promocije programa i projekata LGBTQ+ zajednice, a za početne aktivnosti izdvojili su čak 10 milijuna dolara! Ovim potezom Donatella je defitivno učvrstila svoju poziciju slavne osobe koja već dugi niz godina podržava LGBTQ+ zajednicu, baš kao i Cher koja će zasigurno pomoći u brojkama prodanih primjeraka komada iz zajedničke kolekcije.

 

Foto: Instagram