Charlotte Tilbury jedan je od vodećih beauty brendova, i to zato što u svojoj ponudi ima proizvode koji kvalitetom opravdavaju cijenu. Tako su ovaj put u fokusu novi puderi, odnosno puder u sticku koji dolazi u čak 20 nijansi!

Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick naziv je novog proizvoda koji je zaludio društvene mreže. Riječ je o kremastom puderu u sticku koji savršeno prianja koži lica, lako je maziv i ostavlja pridodan, ujednačen glow. Zapravo se radi o sinergiji make-up proizvoda i skincarea jer novi puder, osim što licu daje “blur” efekt – ujedno i hidrira kožu.

Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick (46 eura)

Isto tako, odaberete li nešto tamnije nijanse, ovaj proizvod može poslužiti i za šminkanje kotura lica ili pak kao lagani, ljetni bronzer, a što se tiče nanošenja, postupak je isti kao i kod ostalih pudera u sticku. Idealno je kožu pripremiti hidratantnom kremom ili odgovarajućim primerom, a zatim krenuti s nanošenjem pudera.


Ako je vjerovati beauty zajednici na društvenim mrežama, Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick jako je dobar “ulov”. Stoga, nanese li vas ovog ljeta put nekamo gdje se mogu kupiti Charlotte Tilbury proizvodi, razmislite o isprobavanju novog proizvoda volite li ovaj tip podloge.

Foto: Instagram/@natalylorenzo