Svi znamo da je neophodno hidrirati i zaštititi kožu prije i nakon izlaganja suncu, no na kosu se ljeti ponekad zaboravlja 

Možda se ne čini kao velika stvar, ali dugoročno taj previd može uzrokovati isušivanje kose. Zato je nužno usvojiti nekoliko savjeta kako biste na kraju ljeta imali i dalje sjajnu i njegovu kosu. A tko je referentniji za dati ih nego li jedan od najomiljenih i najpopularnijih haricare brendova na svijetu, Leonor Greyl. Pa, pišite!

Korak br. 1

Nikada bez ulja 

Za kosu

Za zaštitu vlakna od vanjskih štetnih utjecaja (sunca, morske vode ili klora), prije šampona upotrijebite ulje. Nanesite 2 ili 3 čepa L’Huile de Leonor Greyl, koje se sastoji od 97% prirodnih i veganskih sastojaka, po suhim pramenovima i vrhovima kose. To je sve što vam je potrebno za zaštitu kose cijelo ljeto. Kosu uvijek raščešljajte nakon svakog nanošenja zbog bolje disperzije i upijanja ulja. Jednom dnevno ponovite nanošenje ako ste smočili kosu.

L'Huile de Leonor Greyl
L’Huile de Leonor Greyl

Savjet plus

Tijekom ovog razdoblja također se preporučuje rjeđe koristiti šampone a što više hidratantne maske. Nakon kupanja kosu isperite čistom vodom da uklonite sol ili klor i nanesite hidratantnu masku.

Za tijelo

Odaberite višenamjensko ulje koje ujedno hidrira, omekšava i štiti, ali također omogućuje da vaša preplanulost traje dulje.

Huile de Magnolia
Huile de Magnolia

Istinska njega za ljepotu tijela koja je stvorena prije više od 40 godina, Huile de Magnolia sastoji se od 97% prirodnih i veganskih sastojaka. Hidrira i omekšava kožu, i pritom je smiruje nakon izlaganja suncu, sa svojim divnim mirisom bijelog cvijeća i bogatim uljima koji intenzivno hidriraju kožu te neutraliziraju isušivanje koje uzrokuje sunce, čime produljuje preplanulost. Koristite neumjereno!

Korak br. 2

Dubinski hidrirajte svoju obojenu kosu 

S obojenom kosom hidracija je obavezna. Zdrava i jaka kosa ključ je za lijepu boju. Nanesite masku i ostavite da djeluje 20 minuta, kad se vratite s plaže i prije nego što je operete šamponom: Masque Fleurs de Jasmin za tanku kosu ili Masque à l’Orchidée za gustu kosu, obje napravljene od 98% prirodnih i veganskih sastojaka.

Masque Fleurs de Jasmin
Masque Fleurs de Jasmin

Savjet plus

Ljeti što je više moguće izbjegavajte feniranje i korištenje uređaja za oblikovanje. I vašoj je kosi potreban odmor! 

Korak br. 3

Njegujte vlasište  

Kako biste zaštitili ovo posebno osjetljivo područje, nosite šal ili slamnati šešir koji će kosi omogućiti da diše, a istovremeno je idealan modni dodatak za ljeto.

Crème aux Fleurs
Crème aux Fleurs

Ako unatoč tom oprezu na tjemenu dobijete opekline, šampon zamijenite s Crème aux Fleurs, izrađenom od 95% prirodnih i veganskih sastojaka. Ova nježna krema za čišćenje smirit će vaše vlasište i dubinski ga hidrirati.

Savjeti plus

Bez oklijevanja nanesite smirujuće ulje Huile Apaisante koje djeluje čak i na ugrize insekata ili sunčane opekline.

Korak br. 4

Nježno operite

Za ljubitelje šampona za svaki dan

Koristite nježni šampon koji omogućuje često korištenje, kao što je Douceur Végétale, izrađen od 91% prirodnih i veganskih sastojaka. Za nautičare, pjeni se čak i u morskoj vodi a može se koristiti i za tijelo!

Shampooing Crème Moelle de Bambou
Shampooing Crème Moelle de Bambou

Ako je vaša kosa suha, upotrijebite Shampooing Crème Moelle de Bambou, izrađen od 98% prirodnih i veganskih sastojaka, koji će imati regeneracijsko djelovanje.

Promo