Već neko vrijeme CeraVe proizvodi očaravaju beauty entuzijaste, no ova noćna krema za lice koja obnavlja kožu posljednji je njihov hit na forumima i teško ju je uloviti

Brend koji je ime dobio po sastojku koji se nalazi u svim njihovim proizvodima, ceramidu, masne kiseline koja čini čak 50 posto vanjskog sloja kože i pomaže u stvaranju prirodne barijere, sada je osvojio srca mnogih, kao i naše, u vidu noćne kreme za lice Skin Renewing Night Cream koja zadržava vlagu i štiti kožu od raznih vanjskih faktora.

ceravekremazalice

Formula također uključuje peptide za zaglađivanje i zatezanje kože, hijaluronsku kiselinu za dodatno zadržavanje vlage i niacinamid za smanjenje hiperpigmentacije i smanjenje izgleda pora. Hidratantnu kremu nanosili smo navečer nakon pranja lica i korištenja seruma, a dovoljno je par točkica staviti po licu i umasirati je nježno u kožu.

Kako su objasnili po raznim forumima i Amazonu gdje je najprodavanija krema za lice i najbolje ocijenjena, tako smo se uvjerili i mi da je osvježila kožu bez onog dosadnog osjećaja masnoće, a nakon mjesec dana korištenja počnete primjećivati i promjenu u teksturi kože. Elastičnija, smanjenih mrljica i generalno sjajnija. Ako niste, svakako joj dajte priliku ako vam je potrebna dodatna hidratacija i imate problema s noćnim kremama koje vam ostavljaju masni osjećaj na licu koji vas ne napušta.

 

Foto: Fleur Kann