Prošli tjedan smo na uzvanicama revija Tjedna mode u Kopenhagenu uočili novi trend: nosi se dupli denim, tj. kompleti od trapera. A dodatnu potvrdu da se uistinu radi o važnom trendu sad donosi i legendarna glumica Cate Blanchett, koja je odjenula dva kompleta brenda Stella McCartney.

Glumica već dugo podržava brend- pojavila se i na njihovoj modnoj reviji prošlog listopada u Parizu. I to baš u svjetloplavom traper kompletu. Identičan komplet odjenula je opet i nekidan, te ga sparila sa istim modelom Stella McCartney cipela, samo u drugoj boji. Ovo je i odličan primjer da i najveće zvijezde “recikliraju” outfite, tj. da ih ne obuku samo jednom, nego ih kao i sve ostale žene, nose više puta.

u tamnoplavom Stella McCartney kompletu i LV torbi prije par dana

Glumica je čini se veliki fan brenda, te posebice ovog kompleta, jer se dan prije pojavila u istoj kombinaciji, samo malo tamnije nijanse trapera. U obje je situacije nosila i istu torbu- model brenda Louis Vuitton.

u svijetlom kompletu prije par dana
Cate Blanchett na Stella McCartney womenswear Spring/Summer 2024 reviji u Parizu u istom svijetlom traper kompletu

Sad kad smo lijepu glumicu vidjeli u ova dva kulerska traper kompleta, dobili smo inspiracija i mi odjenuti našu verziju “double denim” trenda, koji nam se jako sviđa!

foto: Profimedia