Francuska it djevojka koju volimo pratiti na društvenim mrežama objavila je da ujesen stiže kolekcija koju je kreirala za omiljeni high street brend. Evo što možemo očekivati!

Ususret sezoni slavlja krajem godine stiže caspule kolekcija koju Camille Charrière priprema u suradnji s Mangom. Influencerica je već više puta i u različitim prilikama surađivala sa španjolskim modnim divom, a sada tu suradnju proširuje i na kolekciju sa svojim potpisom. Ova limitirana kolekcija bit će posvećena plesu i tulumima pa možemo očekivati puno blještavila i upečatljivih komada od materijala poput satena, čipke i šljokica. Na svojem Instagramu, gdje ju prati više od milijun ljudi, otkrila je nešto više o inspiraciji za kolekciju.

„Svi koji me znaju mogu potvrditi da kombiniranje odjeće za izlazak shvaćam vrlo ozbiljno, a arhivske fotografije najboljih party lookova kroz desetljeća poslužile su kao savršeni moodboard za ovu kolekciju. Očekujte spoj minimalizma devedesetih i bimbocorea s početka tisućljeća, ali u inkluzivnim veličinama.“

Zvuči odlično! Limitirana kolekcija donijet će čak 40, vjerujemo, zanimljivih komada, a dostupna postaje u – studenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @camillecharriere

 

Foto: Lia Toby/Getty/ Instagram