Calvin Harris objavio datum izlaska novog albuma Funk Wav Bounces Vol.2, što je njegovo prvo glazbeno izdanje u posljednjih pet godina

Calvin Harris uskoro bi opet mogao žariti i paliti scenom i evergreen pop-electro hitovima. Naime, čak pet godina nakon Funk Wav Bounces Vol.1, koji je uključivao hit singlove “Slide”, “Heatstroke”, “Rollin’” i “Feels” s Pharrellom, Big Seanom i Katy Perry, stiže drugo izdanje!

Harris je na Twitteru najavio izdavanje Funk Wav Bounces Vol.2, podijelivši tajnoviti naslov slike koji sugerira da će album izaći na ljeto 2022. godine (a i fora malo baca na Adele). Nadolazeći album je šesti album škotskog DJ-a i prvi u pet godina.

Trenutno nisu otkrivene nikakve dodatne informacije, međutim, Harris bi trebao nastupiti na brojnim festivalima kasnije ovog ljeta, što znači da ćemo, uz popularne hitove, sigurno čuti i nove stvari.

Gorući fanovi su ipak naslutili da se nešto zbiva jer je ranije ove godineHarris debitirao s novom glazbom pod nazivom Lonely pod njegovim aliasom Love Regenerator.

Producent bi trebao imati veliki nastup na stadionu u Glasgowu u srpnju, kao i nama blizu nastupe na EXIT festivalu te u Szigetu. Mi se baš veselimo novim ritmovima muzike za ples!

 

Foto: Dia Dipasupil/ Staff/Getty Images Entertainment