Hrvatska scena vrvi kreativnim individualcima, a danas izdvajamo još jednog, točnije jednu. Njeno ime je Marija, a osim po imenu zapamtit ćemo je po super proizvodima koje možemo kupiti od nje. U pitanju su satenski kompleti za kosu 

S izlaskom sunca izvadili smo i duboko zakopane boje iz ormara te zimsko sivilo stavili na pauzu. Osim s novim odjevnim komadima, proljetne outfite valja začiniti i statement asesoarima. Primjer odličnog modnog dodatka zasigurno su satenske gumice za kosu, koje ne samo da će podignuti naš outfit, već su i bolje za zdravlje kose. A znamo da nema veće sreće od zdrave i duge kose. Toga je bila svjesna i pokretačica brenda By Marija čiji su nam dodaci za kosu odmah upali u oko.   

Cijela priča krenula je kada je Marija, pokretačica ovog brenda izradila satensku gumicu kako bi si što manje uništavala kosu klasičnim gumicama. Ideja joj je uspjela, a svojim patentom oduševila je i svoje prijateljice.  

Iako smo jako ponosni na domaću scenu koja se može pohvaliti sjajnim dizajnerima i inovativnim proizvodima, na hrvatskom tržištu nije bilo moguće pronaći satenske setove koji uključuju uvijače, gumice i kape. Za Mariju ovo je bila odlična poslovna situacija, pa je na nagovor jedne djevojke pokrenula brend i tako uvela ove proizvode na naše tržište.  

Nakon što je izradila prvi satenski set, shvatila je da su ovi proizvodi odlični za njenu kosu, a osim što uvijači prave odlične kovrče, ne uništavaju zdravlje kose jer se, naravno, ne koristi toplina za stiliziranje. 

O čemu se točno radi? Marija je osmislila tri vrste proizvoda – satenske uvijače, satenske gumice za kosu te satenske kape. Satenski uvijači odličan su odabir za sve koji vole valove u kosi, jer upravo zahvaljujući ovom proizvodu to možete i postići. Ali, kao što bi rekli na televizijskoj reklami, to nije sve, satenski uvijači sjajno su rješenje za kosu jer su izrađeni od satena koji ne lomi kosu. Zar to nije win – win situacija? 

 

Čemu služi satenska kapa? Moram priznati da sam tek nakon što sam počela proučavati ovaj brend shvatila svrhu satenskih kapa. Uvijek sam smatrala da se takve kape koriste isključivo za zaštitu kose od vode prilikom tuširanja. No, nikad nije kasno za naučiti nešto novo, a ono što sam naučila je da će satenske kape smanjiti zapetljavanje kose te sprječavaju pucanje kose. Uz to, iako nisam pretjerani ljubitelj boja, ove kape izgledaju jako chic, a tko ne voli izgledati dobro i u kućnom izdanju? 

Možda i najdraži proizvod(i) brenda By Marija su mi gumice za kosu. Iako obožavam nositi raspuštenu kosu, otkako sam počela trenirati kosa mi se više prlja. A i uskoro će početi vrućine, što znači da će početi i moja nervoza ako mi raspuštena kosa smeta. Stoga su mi za oko zapele prekrasne gumice za kosu, koje su također satenske te čuvaju kosu od lomljenja, za razliku od klasičnih gumica. Dolaze u nekoliko linija – colorful, shinny, basic, luxury i velvet.  

Iako je cijeli ovaj pothvat započela Marija, da bi ga realizirala trebala joj podrška, a nju je pronašla u svojoj sestri Moniki. Zbog toga je prije nekoliko tjedana promijenila ime poslovnog profila u sisters_hairstuff, a nama je time ova priča postala još ljepša.

Da je našem tržištu bila potreban ovakav proizvod potvrđuje i činjenica da je ovaj duo do sada isporučio više od 2000 proizvoda te su njihovi satenski proizvodi jedni od najtraženijih. 

Ako ste i vi u potrazi za novim satenskim dodacima za kosu, chekirajte instagram profil ili službenu stranicu ovog brenda gdje možete naručiti ove proizvode.