Svi ljubitelji dobrih burgera znaju za Burgeraj, po mnogima jedno od najboljih zagrebačkih mjesta za ovaj tip hrane. Ipak, ovog puta u fokusu nisu burgeri, već ukusni sladoledi prikladnog imena – Krema!

Krema nudi zanimljive okuse sladoleda, koji su pažljivo kreirani koristeći visokokvalitetne sastojke, a svaki okus je jedinstven doživljaj za nepce. Naime, zasad će u ponudi biti tri varijante – Choco Stout, Garden Rose i Mango Sticky Rice.

Choco Stout inspiriran je kombinacijom piva i čokolade, Garden Rose ružom i džemom rabarbare, a Mango Sticky Rice Azijom. Kao što i pretpostavljate, sladoledi su u potpunosti ručni rad, a karakterizira ih bogata, sočna krema. Također, sastojci koji se koriste prilikom izrade maksimalno su domaće proizvodnje, što samo dodatno pospješuje kreiranje posebno dobrog okusa.

Međutim, bitno je napomenuti da sladoledi mogu sadržavati tragove alkohola pa nikako nisu namijenjeni djeci, već odraslima koji vole eksperimentirati sa zanimljivim okusima i uživati u nesvakidašnjim inačicama omiljene proljetno/ljetne slastice!

Sladoledi još nisu službeno stigli u prodaju, stoga sve informacije pratite na službenom profilu!

Foto: Instagram, Zvonimir Ferina