Volimo vikende, zar ne? Vikendima se osjećamo kao da smo izvan vremena, kao da nam neki nonšalantni miris slobode lebdi u zraku. Subote su posebno čarobne – ne žurimo se na posao, već se okružujemo najmilijima i ispunjavamo dan nekim novim, opuštajućim ritualima.

Jedno od tih rituala jest i odlazak na brunch druženja. A ovaj se vikend održava jedan divan brunch koji bi mogao zainteresirati sve ljubitelje keramike.

Naime, ove subote hAndEarth pottery studio otvara svoja vrata svima koji su željni dobrog i kvalitetnog druženja. Osim toga,  imat ćete priliku susresti se s mnoštvom originalnih ručno rađenih komada – od šalica do velikih posuda za serviranje i dekoraciju. Svaki komad nosi sa sobom priču i karakter. Stoga, bez obzira na to jeste li već zaljubljeni u Viktorijinu keramiku ili će vas tek očarati, posjet studiju odlična je prilika da razgledate njezine ručno rađene kreacije.

A kakav bi to brunch bio bez hrskave gozbe? Na ovom događaju bit će prisutna i Anđela iz Kužinice, majstorica gastronomije koja će posjetitelje razmaziti slatkim i slanim delicijama. Prema najavama, sve će mirisati na svježe pečene poslastice s dodatkom proljetnih biljaka i citrusa – od sočnih biskvita do hrskavih galetta.

Ali što je brunch bez pića? Bez obzira na to odlučite li se za jedan od vibrantnih okusa kombuche ili pjenušavo prirodno vino, razigrani mjehurići bit će savršena uvertira za subotnje druženje, uživanje u proljetnim okusima i potragu za novim komadom keramike koji će vam uljepšati svakodnevicu.

Više o eventu pronađite na Instagram i Facebook profilima.

Foto: PR