Lijepe i uredne obrve jedan su od najvećih beauty imperativa jer znatno mogu utjecati na to kako lice izgleda te kakav dojam odašiljemo. Ako bismo u kontekstu Hrvatske morali istaknuti jedno ime koje se istaknulo kao vodeća osoba za oblikovanje i stiliziranje obrva – to bi zasigurno bila Ket Crnolatac.

Ket već dugi niz godina vodi uspješan salon, a najpoznatija je po brow liftu, laminaciji obrva i sličnim tretmanima, stoga nas ne čudi što je novi proizvod njezinog beauty brenda naišao na veliko oduševljenje. Naime, MNML BROW DEFINER je fiksator koji oblikuje obrve onako kako vi to želite, a pritom ih i njeguje. Dolazi u praktičnom pakiranju s odličnom četkicom koja nalikuje četkici maskare, a pomoću koje ćete u tren oka kod kuće postići brow lift koji ostaje sve dok proizvod ne uklonite preparatom za skidanje šminke.


MNML BROW DEFINER kombinira vosak i gel, a za optimalan učinak ovaj proizvod preporučuje se koristiti prije nanošenja pudera, na čiste obrve. Potrebno je krenuti s manjom količinom te postupno začešljavati obrve. To može biti “na gore” ili pak možete pratiti liniju, kako god želite – MNML BROW DEFINER je tu da poprati vaše ideje.

Želite li kreirati popularni brow lift, nanesite manju količinu proizvoda na obrve kako biste pokrili svaku dlačicu te ostavite proizvod par sekundi da se “stisne”, a zatim obrve zagladite dvostrukom četkicom. Bijeli trag koji ostaje neposredno nakon nanošenja nestaje dok završite s ostatkom šminkanja.

MNML BROW DEFINER dostupan je na linku!

MNML BROW DEFINER (22,50 eura)

Foto: Instagram / @matildadjerf, MNML