Britanski Vogue održao je Forces for Change party u Londonu, a na njemu su posebno zablistale dvije britanske fashionistice. Svaka na svoj način, donose odlične ideje za svečane stylinge.

Lila Moss na British Vogue 2023 “Forces For Change” partiju

Manekenka Lila Moss, kći legendarne Kate odabrala je jako chic mini haljinu brenda Saint Laurent. U isto vrijeme seksi i sofisticirana, haljina s trendi točkastim uzorkom i naborima odlična je ideja za blagdanske partije. Uz minimalističke modne dodatke: klasične salonke i diskretan nakit, te uz elegantnu punđu, sjajan je odabir za modne klasičarke.

Fashionistica, dizajnerica, manekenka i voditeljica Alexa Chung odabrala je pak fantastičnu “trompe l’oeil” haljinu brenda Loewe. Genijalnu haljinu koja izdaleka izgleda kao kaput sparila je sa sivom Prada torbicom  i salonkama iste boje. Jarkocrveni ruž i blago valovita kosa dovršili su ovaj damski styling.

Alexa Chung

Damski ekstravagantno ili seksi klasično, svaki od ova dva outfita osvaja na svoj način, te neka vam posluži kao inspiracija, ovisno o vašem stilu i ukusu.

Foto : Profimedia ( Alexa), Getty images( Lila)