Popularnost Bridgertona dovela je do velike vijesti koja će oduševiti sve obožavatelje stalnog i centralnog lika u ovoj modernoj kostimiranoj seriji. Riječ je naravno o kraljici Charlotte, koja uskoro dobiva zasluženu pozornost u svojem spin-offu

Tek što je izašla druga sezona Bridgertona, stigla je najava spin-off serije koja će u prvi plan staviti kraljicu i njen život prije radnje koju smo dosad pratili. Ipak, kraljica nije jedini poznati lik koji ćemo imati prilike bolje upoznati. Naime, osim njene, nova serija pratit će i životnu priču Lady Danbury, kao i Violet Bridgerton. U ulozi mlađe kraljice pojavit će se India Amarteifio, dok će mlađu verziju Lady Danbury utjeloviti Arsema Thomas. Stižu i brojni novi likovi koje će, između ostalih, glumiti Michelle Fairley, Rob Maloney i Cyril Nri, a pojavit će se i već dobro poznata lica. Kao nešto zrelije verzije glavnih ženskih likova, vraćaju se Golda Rosheuvel, Andjoa Andoh te Ruth Gemmell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Život prije Bridgertona

U novim nastavcima saznat ćemo sve o usponu i vladavini kraljice Charlotte koja je bila obećana kralju Georgeu i stigla u London sa samo 17 godina. Iako se prije vjenčanja nisu ni upoznali, par se zaljubljuje i kraljica učvršćuje svoju poziciju moći. Ipak, nije sve tako divno jer kralj ubrzo nakon vjenčanja započinje svoju bitku s mentalnom bolešću. Za to vrijeme debitantice Agatha Danbury i Violet Bridgerton traže svoje mjesto u društvo koje obilježavaju raskošne haljine, stalni skandali i (ne)prikladni udvarači.

Ovaj spin-off ponovno priprema ShondaLand, produkcijska kuća Shonde Rhimes, koja je zadužena za scenarij. Iako još nije javno potvrđeno, pretpostavlja se da će ovaj prequel imati 8 epizoda, a još uvijek nije poznato kada bi trebala biti premijera. Jedno znamo – s nestrpljenjem čekamo vidjeti i ovu stranu priče!

 

 

Foto: Instagram/ Giphy