Noel, prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, ovih je dana otvorio svoju Bread&Deli trgovinu, u Ulici Popa Dukljanina. Na zadovoljstvo mnogih!

U njoj će se nuditi dnevno svježi, ručno rađeni pekarski proizvodi, odabrane slastice, sendviči te osvježavajući napitci od vrhunske kave i čaja. Ponudu Bread&Delija potpisuje Noelov tim, chef Bruno Vokal, Nikša Mandić i Karlo Ferenčak koji su odabrali razne vrste kruha i peciva, tradicionalnih slastica te snackova za vrhunsko gourmet iskustvo.

Noel Bread&Deli

Noel Bread&Deli tako nudi pažljivo odabranu paletu kruha i peciva na bazi kiselog tijesta. Pšenični kruh, pšenični sa sjemenkama, kukuruzni kruh, raženi kruh, pripremaju se po tradicionalnoj metodi, ručno, baš kao i popularne focaccie, ciabatte, baguetti. Za sve one koji si žele priuštiti vrhunski sendvič s nogu ili komad najpopularnije pizze na svijetu – Margherite, u Bread&Deliju će vas oduševiti gourmet sendviči sa sirom i šunkom ili mortadelom.

Noel Bread&Deli

Chef Vokal pažljivo je osmislio slatku ponudu u kojoj su trenutno najtraženije babke i pinca, baš kao i sočni muffini s namelaka kremom od mliječne čokolade, choco chip keksi s tahinijem i kremasta baskijska torta od sira.

Noel Bread&Deli

Za osvježenje, bar manager Karlo Ferenčak potpisuje već tradicionalno izvrsnu Noelovu kombuchu, neodoljivo laganu cold brew 100% arabicu i birane cold brew hladne čajeve Matcha in Kukicha, Oolong s aromom breskve i Oolong s aromom bergamota.

Noel Bread&Deli

Ne propustite u svakodnevni život unijeti dašak vrhunske gastronomije i uživati u svakom proizvodu koji je začinjen ljubavlju prema hrani Noelovog tima vrhunskih stručnjaka. “Najviše nas oduševljavaju povratne informacije prvih kupaca koji hvale okus i kvalitetu proizvoda. Trudit ćemo se i dalje biti maštoviti, koristiti sezonske namirnice te kroz novi Bread&Deli ponuditi svim našim gostima posebno gourmet iskustvo i u svakodnevnom životu”, zaključio je Ivan Jug, suvlasnik restorana Noel.

Noel Bread&Deli

Noel Bread&Deli

Foto: Šimun Šitum