BMW serije 3 desetljećima je bio mjerilo za segment sportsko-luksuznih limuzina i to s dobrim razlogom. Serija 3 spaja svoju pametnu, suptilnu i atraktivnu vanjštinu s bogatom unutrašnjosti, a posljednje redizajniranje također je donijelo neke izmjene vanjskog stila i poboljšanu tehnologiju iznutra.

Uz razne infotainment dodatke i dugačak popis sigurnosne opreme koja dolazi kao standard, Tomić & Co. nudi ograničenu količinu različitih benzinskih i dizelskih modela s učinkovitim i snažnim motorima za impresivno sportsko iskustvo vožnje s uštedom od najmanje 6.000 eura.

BMW serije 3 i dalje svojom atraktivnošću plijeni pozornost svih suputnika i okoline zahvaljujući svom vrhunskom izgledu, dok vozača dodatno nagrađuje neospornom kvalitetom vožnje i visokom tehnologijom.

Serija 3 nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku u svom sportskom dizajnu. Posebnost serije 3 brojne su inovativne tehnologije koje omogućuju ugodnu komunikaciju između vozača i vozila i to putem zakrivljenog zaslona BMW Curved Display s operativnim sustavom 8 i konceptom upravljanja na dodir koji pruža potpuni pregled svih važnih informacija.

Neograničena povezivost kroz integraciju pametnog telefona omogućit će vam planiranje rute na svom pametnom telefonu, a intuitivno upravljanje s pomoću glasovnih naredbi pružit će vam nevjerojatan osjećaj lakoće u vožnji.

U BMW-u serije 3 je dostupan i pomoćnik za vožnju unatrag te integrirani BMW Digital Key koji vaš pametni telefon pretvara u digitalni ključ, a osobni digitalni asistent odgovara na sve vaše glasovne naredbe.

Većina modela BMW-a serije 3 iz ponude opremljena je M sportskim paketom koji dodatno ističe sportski karakter vozila. Tako su 18″ M naplatci od lake legure, varijabilno sportsko upravljanje, sportska sjedala za vozača i suvozača, M sportsko podvozje, M sportski kožni upravljač i M aerodinamični paket dodatna poslastica za ljubitelje sportske vožnje i atletskog izgleda.

Dodatno zatamnjenje stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, grijanje sjedala za vozača i suvozača, adaptivna LED svjetla, servisni paket BMW Service Inclusive 5 g./100.000 km i još mnoštvo druge dodatne ekskluzivne opreme svakako doprinosi zajamčenom zadovoljstvu u vožnji.

BMW Service Inclusive: bez dodatnih troškova održavanja

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta.

S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.

36 mjeseci osiguranja na BMW gume

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100 % nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma ili primjerice krađe. Uz BMW osiguranje guma do 100 % troškova vezanih uz gume (izuzev montaže) bit će vam nadoknađeno u slučaju oštećenja. Detaljnije: za prvu godinu 100 %, drugu godinu 75 % te za treću godinu 50 %.

Većina vozila iz ponude dostupna je odmah u poslovnicama gdje su pripremili niz pogodnosti za financiranje putem BMW Financial Services.

Posjetite Tomić & Co. prodajno-servisne centre u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na “Sada je vrijeme za BMW serije 3″.

 

Tekst i fotografije: Promo