U potrazi ste za obiteljskim odmorom s pregrštom sadržaja za djecu i odrasle? Novouređene sobe s balkonom, novi splash pad koji oduševljava klince, puni pansion s pićima uz obroke uključenim u cijenu, dva bazena s pool barovima. Ako vam zvuči dobro, čitajte dalje.

Smještaj u blizini Zlatnog rata

U potrazi za obiteljskim ljetovanjem puno je stvari koje su nam bitne. Želimo da nam djeci na moru dan bude ispunjen zabavnim aktivnostima, da imamo osigurane sve obroke i da hrana bude raznovrsna i ukusna, da i mi možemo uzeti par minuta za sebe kako bi se opustili onako kako to i zaslužujemo.

Idealno obiteljsko odredište pronašli smo na par minuta hoda od slavne plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču. Bluesun Holiday Village Bonaca oduševit će i roditelje i djecu.

Nove sobe s balkonom

Sobe, koje su renovirane ove godine, nalaze se u paviljonima koji su međusobno povezani puteljcima koji vode kroz mediteransko zelenilo. Odabrati možete između više tipova obiteljskih soba, a sve imaju balkon ili terasu.

Odličan izbor hrane s uključenim pićem

U Puni pansion Plus uključena su tri obroka i popodnevni sladoled za djecu. Izbor hrane doista je odličan pa će na svoje doći i ljubitelji mediteranskih zalogaja s dobrom ponudom morskih specijaliteta, kao i oni koji više vole “kontinentalnu” hranu. Uz sve obroke uključena su pića s dispenzera. Vjerujte nam, punit ćete i tanjur i čašu više puta.

Novi bazen i splash pad

Dva bazena “strateški” su smještena tako da se veliki bazen nalazi bliže ulazu u kompleks, dok se novoizgrađeni bazen sa splash padom, kojeg se vaša djeca neće moći zasititi, nalazi stotinjak metara dalje. Oba imaju pool barove; dok vaš podmladak uživa u bazenu, vi možete uživati u kavi ili dobrom koktelu.

Zabavni i animacijski sadržaji

A da biste što bolje ispunili dan, tu je cjelodnevni animacijski program i za vas i za najmlađe. Djeca će se s vršnjacima moći zabavljati u mini ili junior klubu, kraj kojeg se nalazi i dječje igralište. Za odrasle su tu brojne organizirane aktivnosti, od jutarnjeg vježbanja i odbojke na plaži, do plesa i zabavnih igara u bazenu.

Uštedite minimalno 15 % uz besplatno otkazivanje

Rezervirajte smještaj što prije jer u tijeku je promotivna Summer Special ponuda s 15 % popusta na smještaj, uz mogućnost besplatnog otkazivanja. Dodatnih 5 % možete uštedjeti besplatnom registracijom u Bluesun Rewards program vjernosti.

Požurite, soba je sve manje! Smještaj u Bonaci možete rezervirati OVDJE.

 

Tekst i fotografije: Promo