Jednostavno obožavamo Black Friday! Ne zato što smo šopingholičari nego zato što znamo da ćemo dobro planiranim kupovinama uštedjeti hrpu novca. Najveće su uštede na najatraktivnijim kupnjama, kao što je hotel u kojem ćete provesti idući godišnji odmor.

Izabrali smo pet hotela na kojima možete ostvariti uštedu do 45 % za Black Friday. Što je najbolje, u svima smještaj možete besplatno otkazati ako se predomislite i nema plaćanja unaprijed. Dakle, nema baš nikakvog razloga da ne rezervirate još danas.

1. Omiljeni obiteljski hotel u novom ruhu

Okružen zelenilom i morem, pored poznate plaže Punta rata u Brelima, smjestio se Bluesun hotel Marina. Bez zadrške možemo reći da je ovo idealno mjesto za pravi ljetni odmor. U 2024. će vas dočekati s novim modernim sobama i vrhunskom uslugom na razini 4 zvjezdice.

 

2. Glasoviti bolski wellness hotel 

Oduvijek ste željeli na godišnji kraj plaže Zlatni rat? Bluesun hotel Elaphusa 4* u Bolu na Braču je poznat po brojnim sportskim sadržajima, odličnoj hrani i jednom od najvećih dalmatinskih wellness centara.

 

3. Odmor s pet zvjezdica

Prepoznatljiv po atraktivnom infinity bazenu, premium usluzi i vrhunskoj hrani, Bluesun hotel Berulia u Brelima je omiljen izbor za sve koji si žele priuštiti godišnji s pet zvjezdica.

 

4. Obiteljski odmor bez briga                 

Idealan za obitelji s djecom, Bluesun Holiday Village Bonaca 4* u Bolu na Braču ima dva bazena i pregršt sadržaja za male i velike. Uz uslugu punog pansiona s pićima uključenim u cijenu, odmarat ćete bez briga. Sve sobe obnovljene su 2023.

 

5. Romantika uz plažu 

Bluesun Holiday Village Afrodita 4* u Tučepima kraj Makarske oduševljava svojim velikim bazenom uz plažu i renoviranim sobama smještenim u mediteranskom vrtu. Večernji koktel u dobrom društvu, uz bazen s pogledom na more, i život je lijep.

 

Cijene će nakon 24. 11. 2023. neminovno rasti. Vrijeme za uštedu je sad! Cjelokupnu Black Friday ponudu možete pogledati OVDJE.

 

 

Tekst i fotografije: Promo