Colleen Hoover je 2016. objavila svoj roman “Priča završava s nama”, koji je šest godina kasnije stekao popularnost putem TikToka. Slavne osobe poput Kendall i Kylie Jenner pohvalile su se knjigom na svojim društvenim mrežama te je preporučile svojim pratiteljima. Za one koji je još nisu pročitali, vrijeme je da nabave svoj primjerak, jer “Priča završava s nama” dobiva svoju filmsku adaptaciju, s Blake Lively u glavnoj ulozi

Priča prati Lily Bloom, mladu ženu koja se seli u Boston sa snom da otvori vlastitu cvjećarnicu. Jedne noći upozna Rylea Kincaida, zgodnog neurokirurga, i odjednom joj se život čini savršenim. Dok je preplavljena sumnjama oko svoje nove veze, pojavljuje se Atlas Corrigan, Lilyna prva ljubav, i vraća je u prošlost koju je davno napustila.

Knjiga se dotiče teških socioloških tema poput seksualnog zlostavljanja i toksičnog mačizma i naravno nije za svakoga. U svakom slučaju, ljubitelji knjige čekaju da vide svog omiljenog junaka oživljenog na velikom platnu. Iz Deadlinea je stigla službena objava o glavnim junacima – Blake Lively i Justinu Baldoniju. Baldoni također režira film, dok ostatak glumačke postave još nije poznat.