Listopad je u BIPI rezerviran za naše najmlađe koji zaslužuju najbolju i najkvalitetniju njegu tijekom odrastanja. U razdoblju od 1. do 31. listopada BIPA obilježava Mjesec beba uz sjajne prilike i pregršt aktivnosti koje roditeljima olakšavaju svakodnevnu brigu i njegu njihovih mališana

Sve članove BIPO kluba, jedinog programa vjernosti u drogerijskom segmentu za roditelje i djecu, očekuju atraktivni popusti i brojne pogodnosti na proizvode iz asortimana za bebe, ali i cijelu obitelj. Osim poklon kutija iznenađenja za nove članove BIPO Kluba, tu je Pampers nagradna igra i dva nagradna natječaja koji će se odvijati na društvenim mrežama BIPO Kluba.

Najbržim novim članovima BIPO kluba koji su se prijavili online tijekom trajanja Mjeseca beba, a potom kupili proizvode za bebe u vrijednosti od 100 kn, očekuje poklon paket – BIPO klub kutija! Kutija sadrži brojne proizvode iznenađenja koji su idealni za njegu djeteta od njegove najmlađe dobi. 

Povodom Mjeseca beba BIPA je za sve kupce pripremila i nagradnu igru u suradnji s Pampersom. Čak 24 dobitnika moći će osvojiti godišnju zalihu pelena uz kupnju Pampers proizvoda u vrijednosti od 300 kuna u bilo kojoj BIPA prodavaonici ili putem Wolt aplikacije. Sve potrebne informacije o sudjelovanju i pravilima nagradne igre mogu se pronaći na https://www.bipoklub.hr/baby-mjesec/.

Osim nagradne igre, tu su i dva nagradna natječaja koji će trajati do kraja mjeseca. Bubaba nagradni natječaj odvijat će se putem Instagram profila BIPO Kluba, a čak pet sretnih dobitnika u njemu mogu osvojiti Bubaba paket proizvoda za opremanje dječje sobe.

Još jedan nagradni natječaj odvijat će se u Mjesecu beba putem Facebook profila BIPO Kluba, a jedan sretni dobitnik u njemu može osvojit vrijedna Twistshake kolica za bebe.