Popularnost modnih brendova koji pažnju posvećuju ekologiji, održivosti i prirodnim materijalima veganskog podrijetla ne jenjava.

Takav pristup modnoj proizvodnji je trenutno jedan od najvećih trendova u svijetu koji sve više postaje i stil života. Novi, mladi i proaktivni u svojim modnim stavovima su i ljudi koji potpisuju španjolski brend tenisica Saye ‘rođen’ prije svega dvije godine u Barceloni. Ono čime se vode je reciklirano, nanovo iskorišteno, organsko i vegansko, ukratko tim riječima opisana je njihova uspješna serija modela divnih bijelih tenisica.

Najpopularniji model nosi ime Modelo ‘89 i inspiriran je old school verzijama tenisica za tenis. Toj liniji nedavno su dodali i potpuno veganske modele koji privlače sve više pažnje. Ovaj mladi brend tek se nedavno počeo probijati na europsko tržište, izuzev matične Španjolske. Također, ova kompanija za svaki prodani par posadi dva stabla.

I zato budite sigurni da ćete čuti još puno o njima. Na kraju krajeva svi relevatni modni mediji već su ih stavili na svoju modnu next big thing listu.

Webshop SAYO je aktivan, a cijena tenisica se kreće oko 135 eura nadalje. Više potražite ovdje.