Mjesto koje će vas svojom ljepotom sigurno navesti da zaboravite na brige svakodnevnice.

Na panoramskim terasama visoko iznad slovenske doline Soče, s pogledom na lanac Julijskih Alpa, smjestila su se nebesa. Kompleks luksuzno uređenih planinarskih kućica koje, čim ih pogledate. Zovu na zen i mir. Zamislite samo kako ovdje izgleda buđenje. A predlažemo vam da i laptop ostavite kod kuće, a mobitel samo na vibraciji.

”Daleko od užurbanog svijeta, tamo gdje su jedini susjedi jeleni, gdje tišina smiruje um, a oblaci krote nemir.”, tako Nebesa opisuju sama sebe. A osim uz odsjedanje u ovakvom vrhunskom ambijentu s pogledom na planine, možete i krenuti u istraživanje svijeta planinskog bilja, tajanstvenog života drveća ili povijesti panoramskog Kolovrata i to električnim biciklima. U blizini se nalaze i brojna skijališta, a  kada dođete kući  na raspolaganju vam je wellness, točnije tri dostupne saune.

Priča o Nebesima krenula je krajem devedesetih godina kada su njegovu gradnju započeli vlasnici Katja i Bojan. Posljednjih 15 godina vodi ih Maja sa svojom obitelji, tako da je ovaj planinarski raj ustvari obiteljski biznis. Prije godinu, dvije u potpunosti su preuredili kućice i dali im suvremen, minimalistički, a opet topao izgled.

Uz to osvojili su i Gold Travelife certifikat čime se obvezuju kako će i dalje poštivati prirodno okruženje kompleksa, tradiciju, kulturološko nasljedstvo i okolinu. Nebesa potpisuje poznati slovenski arhitekt Rok Klanjšček koji je za projekt osvojio i tri nagrade te bio nominiran za prestižnu European Mies van der Rohe Award.

Mi Nebesa zamišljamo kao idealno mjesto za doček Nove godine, u tu fantaziju dodali smo i snijeg. Svoj famozni vikend ovdje možete rezervirati na stranici Booking ili direktno na linku koji vas čeka na kraju teksta.

Foto: www.nebesa.si