Sudeći prema reakcijama na Twitteru,  čini se da je novi album Beyoncé, naziva Renaissance, procurio otprilike 36 sati prije zakazanog izlaska, no sad je napokon i službeno tu!

Društvene mreže bile su pune komentara o curenju a respektabilni mediji prenosili da su uspjeli vrlo lako pronaći visokokvalitetne flac datoteke koje gotovo sigurno zvuče kao album, i to u roku od nekoliko minuta.

Beyoncé i distributer albuma, Columbia Records, oglasili su se danas samo s potvrdom da je to zaista bio njezin album. No ako se to zaista dogodilo i da se nije radilo o hakiranju, bit će to veliki šok za Beyonce, s obzirom na to da je poznata po tome da ima svoj jako uski krug suradnika kojima bezrezervno vjeruje i koji je dosad nisu nijednom iznevjerili. Sjetimo se samo revolucionarne objave albuma “Beyonce” 2013., koji se uspio snimiti u toliko tajnosti da se nije znalo da Beyonce uopće nešto radi, dok album nije osvanuo na njezinim službenim kanalima.

Inače, pjevačica je  već prošli tjedan otkrila popis pjesama za svoj nadolazeći sedmi album “Renaissance”. Popis pjesama, koji je objavljen na njezinom Instagram storyju uključuje mnoge intrigantne naslove poput “America Has a Problem”, “Alien Superstar”, “Church Girl,” “Cuff It,” “Thique,” ​​“All Up in Your Mind” i druge, skupa sa singlom “Break My Soul” koji je već osvojio ljestvice. Ne čudi da su fanovi bili nestrpljivi! Album poslušajte na Youtubeu, Spotifyju, Deezeru ili u nastavku.