Dok se komentira kako je tijekom Brit Awardsa bilo velikih propusta i nedostatak u samoj organizaciji kao i iskrenih govora, popularan glazbeni par Beyoncé i Jay-Z iz Louvrea šalje video podrške i zahvale.
Zbog nemogućnosti dolaska po nagradu za najbolju međunarodnu grupu u londonsku O2 Arenu, bračni par šalje kratki video uradak iz Louvrea na kojem poziraju uz sliku vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle.
‘Uz čast mjesecu ‘crne’ povijesti, klanjamo se jednoj od naših ‘tamnih’ monaha, izjavila je Beyoncé putem svojeg Instagram računa odjevena u cvjetno odijelo Petera Pilotta. Čestitamo na trudnoći! I želimo vam puno sreće i radosti’
‘Danas odajemo počast Meghan Markle, vojvotkinji od Sussexa. Njezina karijera kao glumice i TV lica samo joj je omogućila da iskoristi svoj utjecaj. Meghanino humanitarno djelovanje započelo je puno prije nego li je postala vojvotkinja od Sussexa. Na njezinom vjenčanju je njena kultura bila u centru, a ona i princ Harry nastavljaju svoju borbu za ravnopravnost između rasa.’- piše u opisu fotografije koju je podijelila Beyoncé.

Tabloidi hvale bračni par Carter zbog solidarnosti koju dijele s Meghan. Koriste svoj utjecaj kako bi podigli svijest o kulturi van namještenog TV seta. To je ono na čemu bi industrija zabave trebala počivati, bez obzira na popularnost. Zanimljiva činjenica je da se album za kojeg je ovaj par nominiran, nazvan ‘Everything is Love’. Bravo Carteri.