Svi mi živimo u Barbie svijetu, a ovih tjedana još i više dok iščekujemo film o Barbie koji u kina napokon stiže 21. srpnja. No, još nas je jedna zanimljiva vijest iz Barbie svijeta oduševila – a to je da sada možemo rezervirati boravak u Barbinoj kući iz snova u Malibuu, i to potpuno besplatno.

Naime, vila u Kaliforniji pretvorena je u ružičastu palaču dostojnu kultnih lutaka zahvaljujući Airbnbu, koji ugošćuje boravak na licu mjesta za sretne obožavatelje.

Vila na obali oceana prethodno je bila dostupna za iznajmljivanje 2019., ali je preuređena u zapadnjačkom stilu s još više ružičaste boje. Naravno, odabir boje je bio logičan, jer kuća odražava stil novog domaćina ovog boravka: Kena! Kaubojske čizme i šeširi, prostirke od kravlje kože i oprema za jahanje krase gotovo svaku prostoriju u domu.

Dom također ima disko plesni podij, klizalište, teretanu, bar i grill te infinity bazen (naravno ukrašen plovcima na kojima se ispisuje Kenovo ime).

Luksuzni boravak također dolazi s uslugom conciergea koja će vam pomoći organizirati obroke i organizirati aktivnosti, što uključuje zavirivanje u Kenovu garderobu kako biste pronašli ansambl koji je odobrila Barbie, sunčanje uz bazen i još mnogo toga. Gosti će također dobiti vlastiti set žuto-ružičastih dasaka za surfanje.

Nažalost, besplatni boravak u ovoj vili neće biti dostupan svima. Samo će dva sretnika/ce moći rezervirati noćenje u Kenovoj rezidenciji i to na simboličan datum – s 21. na 22. srpanj.

Ljubitelji Barbie mogu zatražiti rezerviranje jednog od besplatnih boravaka počevši od 17. srpnja. 

Iz AirBnba su objasnili da je boravak besplatan jer “Ken nije mogao smisliti kako staviti cijenu na Barbienu kuću iz snova u Malibuu – uostalom, Kenov hobi je plaža, a ne matematika!”

Foto: AirBnb.com