Prije nekoliko dana, Bella Hadid najavila je pokretanje svoje kozmetičke marke pod nazivom Orebella.

Na svom je Instagram profilu prije nekoliko dana objavila apstraktni teaser uz poruku “Orbella koju je osnovala Bella Khair Hadid. Otkrijte svoju alkemiju 2. svibnja.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Iako još nije otkriveno sve što će kolekcija uključivati, registracija za zaštitni znak sugerira da će Orebella biti fokusirana na mirise. Prema registraciji, brend će ponuditi širok spektar mirisnih proizvoda, uključujući parfeme, losione za tijelo, ulja za tijelo, šampone, regeneratore, leave-in regeneratore i kreme za oblikovanje, kao i tamjane, difuzore za miris i mirisne svijeće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Lansiranje Orebelle dolazi zajedno s još nekim vijestima povezanim s Bellom, poput onih da prekida suradnju s omiljenim kozmetičkim brendom slavnih Charlotte Tilbury.

“Profesionalni odnos Belle Hadid i Charlotte Tilbury Beautyja došao je do kraja dok se Bella priprema za lansiranje vlastitog brenda ljepote. Bella Hadid i dalje ostaje bliska prijateljica Charlotte Tilbury Beautyja. Kao poslovni subjekt vođen ženama, Charlotte Tilbury Beauty i dalje podržava Bellu te s nestrpljenjem iščekuje uzbudljivo lansiranje Orebelle kasnije ove godine”, izjavila je marka za Page Six Style.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)