Golem broj ljudi, uključujući i nas, jednostavno je opsjednut popularnim „beauty blenderom“. Ova je mala spužvica savršeno rješenje za besprijekorno nanošenje BB kreme ili pudera. Iako je bilo teško povjerovati da išta može biti bolje od četkice, ova je mala inovacija u kratkom roku osvojila cijeli svijet

Izvrstan je jer podloga izgleda savršeno do te mjere da će tek rijetki primijetiti kako to nije samo vaša ujednačena i besprijekorna koža. Ako pitate stručnjake, tajna dobrog make-upa je ta da ne bude primijećen. Olakšava nanošenje pudera na područjima do kojih je teško doći, poput područja oko nosa ili ispod očiju. Možete ga koristiti za sve tipove podloga od korektora, pudera, rumenila, bronzera pa i vaše BB kreme.

Kako ga koristiti?

Prvi korak

Umočite ga u vodu, a zatim ga ocijedite. Ako to ne učinite, većina će se pudera izgubiti unutar spužvice. Ako ju prethodno natopite vodom, puder će ostati na površini spreman za nanošenje na lice.

Drugi korak

Puder nanesite na deblji dio spužvice ili na ruku.

Treći korak

Nanesite puder na lice laganim tapkanjem. Napravite to na cijelom licu kako biste ravnomjerno rasporedili puder i postigli besprijekoran ten koji će izgledali prirodno i neprimjetno.

Četvrti korak

Uski kraj blendera koristite kako biste nanijeli korektor na područje ispod očiju. Dok nanosite korektor, koristite istu tehniku. Blender nikad nemojte vući po licu.

Peti korak

Kako biste zadržali prirodan izgled, istom tehnikom nanesite i bronzer ili rumenilo.

Šesti korak

BB operite nakon svakog korištenja koristeći preparat za čišćenje četkica ili običan sapun. Isperite ga pod toplom vodom.