Već godinama pratimo Violette_fr kanal na kojem ova francuska vizažistica i sada beauty poduzetnica daje najbolje savjete kada je u pitanju jednostavan i neopterećen make-up. Upravo jedan takav o tehnici nanošenja rumenila dala je u svojem posljednjem YouTube videu. Evo što predlaže!

Violette je francuska vizažistica koja je u 17 godina profesionalnog iskustva surađivala s velikim imenima iz područja fotografije, kao i s urednicima najpoznatijih magazina poput Voguea. Također, radila je kao internacionalni make-up dizajner za Dior, a postala je i globalna beauty direktorica za Estée Lauder. Kao vrhunac svoje karijere ističe to što je pokrenula i svoj istoimeni beauty brend koji je na scenu donio neke zanimljivo formulirane proizvode, poput tekućeg sjenila, kremastog skincare spreja za lice, tijelo i kosu ili šampona za suho pranje kose s integriranom četkicom za nanošenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Blush flush

Uz sve navedeno, već godinama vodi svoj Instagram i YouTube kanal pod nazivom Violette_fr koji aktivno pratimo za najljepšu beauty inspiraciju, a posljednji trik koji ćemo definitivno isprobati otkrila nam je u svojem posljednjem videu. U ovom tutorialu govori o tehnici nanošenja rumenila, kao i njegovom pozicioniranju na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Naime, u skladu sa svojom filozofijom prirodnog izgleda i slavljenja svačijeg je ne sais quoi momenta, tvrdi kako je rumenilo najbolje nanositi prstima, kao i uostalom, ostatak make-upa. Osim toga, čvrsto vjeruje kako rumenilo ne treba nanositi na vrh jagodica kao što sadašnji trendovi koji žele zategnuti lice nameću, već ga se treba pozicionirati tamo gdje bismo se prirodno zarumenili. To znači niže na licu i prema sredini.

S obzirom da ova vizažistica ima obrazovnu pozadinu u umjetnosti, ovaj je izgled usporedila s prikazom lica na likovnim djelima i naziva ga blush flush, što bi u prijevodu značilo da boja treba izgledati kao da dolazi prirodno, iznutra. Rumenilo, kao i sve ostalo kod Violette, nema zadaću izgledati kao make-up. Ako nas pitate, odličan savjet za onaj svježi izgled bez previše truda. Preporučamo pogledati cijeli video jer odaje trikove i za ostatak make-upa poput korektora ili sjenila, ali za one koje zanima samo tehnika s rumenilom – pokrenite video na 5:40!

 

Foto: Instagram Violette_fr