U slučaju beauty brenda Megababe, sve je započelo 2017. godine sa stickom koji će u rekordnom roku zadobiti vojsku poklonica i preko noći ‘zapaliti’ društvene mreže. Bio je to Thigh Rescue, moćni beauty proizvod koji se uhvatio u koštac s trenjem bedara i posljedičnim iritacijama kože u tom području – realno, problemu s kožom koji većina nas ima, pogotovo u ljetnim vrućinama, no o njemu se dotad jako malo pričalo. Megababe je odlučio dobro razdrmati ustaljene beauty tabue i ponuditi ženama efikasna rješenja kojima se drugi brendovi ne bave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megababe (@megababe)

Iza brenda Megababe stoji Katie Sturino, ambasadorica suvremenog body-positivity pokreta, koja se prije pokretanja vlastitog poslovnog carstva redovito susretala s neugodnostima koje drugi brendovi nisu rješavali: bedra su joj se trljala jedno o drugo i izazivala bolne iritacije, znojile su joj se grudi, a pazusi su proizvodili neugodne mirise. Od inicijalne frustracije činjenicom da se ovim tabuima vezanima uz kožu nitko ne bavi – i da se umjesto toga bavimo (nedostižnim) idealima rješavanja bora i celulita, rodila se poslovna ideja koja će u jako kratkom roku pasti na plodno tlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megababe (@megababe)

Katie je osmislila nekolicinu ciljanih proizvoda koji su nam počeli pomagati s istim onim problemima vezanima uz kožu koji su i nju samu mučili. Prvi proizvod bio je već spomenuti Thigh Rescue, koji se rasprodao doslovno preko noći. O njemu su se nizale pozitivne recenzije jedna za drugom, a zatim je uslijedio i podjednako hvaljeni dezodorans bez aluminija. Ostalo je, rekli bismo, povijest, no vrijedi spomenuti i druge inovativne proizvode proizašle iz Megababe laboratorija, poput pudera za tijelo bez talka, pudera koji neutralizira znojenje u području prsa, spreja za akne na području prsa i leđa, pa čak i spreja koji neutralizira neugodne mirise stopala.

Riječ je o američkom beauty brendu koji prvih par godina nije bio dostupan europskim kupcima, no to se promijenilo otkako ga je u svoju ponudu ekskluzivno uvrstio Cult Beauty. Na Cult Beautyju tako možete kupiti nekolicinu bestsellera ovog uspješnog brenda, koji su čisti, inovativni i svakako vrijedi spomenuti veganski. Ako tek krećete upoznavati brend Megababe, u nastavku vas čekaju naši prijedlozi provjereno dobrih proizvoda koji se mogu nabaviti.