Brojne žene stavljaju svoje zdravlje na drugo mjesto jer ih prirodni dezodoransi iznova razočaraju. Donosimo vam provjerenih 5 na koje ćete se sa sigurnošću moći osloniti!

Aluminij i alkohol u dezodoransima trebali bi biti daleka prošlost, ali nažalost veliki broj žena i dalje ne uzima u obzir ove disruptore svog zdravlja. Ne samo da ih nanosite na dio tijela koji je direktno povezan s vašim organima, endokrinim sustavom itd. već je nešto čemu izlažete svoje zdravlje svaki dan. Postoji velika zabluda o prirodnim dezodoransima i kako oni jednostavno ne djeluju kao oni ‘komercijalni’, ali to (vjerujte nam) samo znači da niste pronašli svoj idealni proizvod.

Čak je na domaćem tržištu sve više prirodnih brendova koji izrađuju svoje dezodoranse ili deo kreme i njih se svakako isplati isprobati. Bazirani su na biljnim sastojcima, a bit će nježni prema vašoj koži te vas paralelno sigurno štititi od neugodnih mirisa.

Mi smo izdvojili svojih 5 domaćih i stranih favorita koje možete kupiti ovdje ili naručiti online! Iskreno vam ih preporučamo!

Cover foto: Unsplash