Zagazili smo u jesen, i iako su dani i dalje topli – vrijeme je za kupnju balonera.

Baloner – klasični i vječni komad u jesenskoj garderobi

Ako unaprijed planirate svoju garderobu ili ako iz daljine promatrate sve one svoje prijatelje_ice, kolege_ice, obitelj pa i partnera_icu kako krajem svake sezone kupuje planski na sniženjima, onda je ovo trenutak da se i sami okušate u tome. Odličan je osjećaj za malo ili ništa novaca “ubost” kvalitetan komad za koji znate da će biti vječan i da ćete ga nositi sezonema, dok se ne raspadne ili dok ga više niti jedna krojačica neće moći “spasiti”.

Jedno je sigurno: baloner je klasičan komad odjeće za jesen. Kupovinom balonera imat ćete vremena da se pripremite za dolazak hladnijeg vremena. Također, i najbitnije, već ćete imati taj komad spreman kada prvi hladniji dani stignu.

COS
COS

Baloner je odličan komad za prelazno razdoblje. Laganiji baloneri mogu pružiti toplinu u hladnijim večerima, a istovremeno zadržati moderan i stiliziran izgled. Možete ga isprobati s različitim košuljama, džemperima, trapericama i obućom kako biste stvorili višenamjenske izglede.

Baloner je klasičan komad koji se može nositi iz sezone u sezonu. Kupovinom kvalitetnog balonera, investirate u komad odjeće koji će vam potrajati tijekom mnogih jesenskih sezona. U konačnici, kupovina balonera može vam pružiti priliku da iskoristite sezonske popuste, pripremite se za jesen i nabavite klasičan komad odjeće koji će vam služiti u različitim prilikama, sljedećih xy sezona. A to je pametna kupnja. A još pametnija kupnja je ako nađete svoj idealan komad u nekom od second hand ili vintage dućana!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mango Sticky Rice Vintage (@mangostickyricevintage)

ZARA
ZARA
ZARA
ZARA
MANGO
MANGO
MANGO
MANGO
COS
COS