Authentic Beauty Concept, holistički premium brend koji je stvoren zajedno s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi kreirali novi put do autentične ljepote, svojim proizvodima želi ohrabriti žene da izraze svoju autentičnu ljepotu i da se usude biti svoje

Ljepota nije univerzalna već je vrijednost na koju utječu razne sitnice poput vrste kose koju imate te velike stvari poput kulture iz koje dolazite. No, iako mnogi kažu kako je tajna u detaljima, a ljepota u oku promatrača, bitno je naglasiti upravo ono što vas čini autentičnim, neovisno o karakteristikama. Pet žena, svaka autentično lijepa na svoj način, stalo je pred kameru Authentic Beauty Concepta, ispričavši svoje priče, stoga upoznajte Petru SeverDoru TroglićNiku TurkovićAnu Carević i Ivu Viljevac.

petra sever authentic beauty concept petra sever authentic beauty concept

Pet žena, pet Authentic Beauty Concept priča o ljepoti

Petra Sever, make-up umjetnica koji živi život ubrzanog tempa započinje svoj dan jogom te smatra kako je ona od velike važnosti za sklad duše, uma i tijela. Ona joj daje poletnost da svaki dan pronađe pravu autentičnu Petru u sebi. Za nju je joga dio svakodnevice koja joj pomaže da se opusti nakon napornog dana i dugotrajnih snimanja, baš kao što za njezinu kosu to rade proizvodi za njegu Glow kojima, uz pomoć ekstrakta cimeta i datulje, savršeno naglašava svoju obojanu kosu, čineći je sjajnom i prekrasnom.

Dora Trogrlić authentic beauty concept Dora Trogrlić authentic beauty concept

Dora Trogrlić svoju autentičnu ljepotu ističe kroz glazbu koja ju svakodnevno ispunjava i inspirira, a upravo ta autentičnost zvuka ju osnažuje i potiče da bude svoja. Doru isto tako inspiriraju i sitnice iz svakodnevice pa nas ne čudi da je izabrala liniju Amplify kojoj je glavna inspiracija zeleni čaj kao snažan antioksidans, a u kombinaciji sa svježom limetom, njezinoj kosi pružaju snagu i volumen.

ana carević authentic beauty concept ana carević authentic beauty concept

Mnogi prijatelji za Anu Carević kažu da ima autentičan osmijeh pun energije, kojeg svaki dan daruje svojim prijateljima, kolegama i poznanicima. No više od toga Ana ima prekrasnu kovrčavu kosu koja je autentična zahvaljujući Authentic Beauty Concept proizvodima za njegu Hydrate, gdje kombinacija ekstrakta manga i bosiljka donose savršenu hidratizirajuću formulu za regeneraciju i revitalizaciju.

nika turković authentic beauty concept nika turković authentic beauty concept

Nika Turković nas kontinuirano inspirira svojim pristupom životu koji odiše minimalističkom estetikom. Taj minimalizam joj omogućava da istakne svoju čistu i autentičnu ljepotu, a kod nje čista ljepota označava pomno birane boje, materijale, ali i sastojke. Zato Nika odabire Authentic Beauty Concept styling liniju visokih performansi koja omogućava jednostavno oblikovanje, kontrolu i postojanost svake frizure, a zbog posebne kombinacije veganskih sastojaka, ona stvara besprijekorne stylinge.

iva viljevac authentic beauty concept iva viljevac authentic beauty concept

Iva Viljevac, autentična radoholičarka, svoju strast ostvaruje kroz manualni rad. Minuciozni i perfektni detalji koji čine razliku, inventivnost i kreativnost, sastavni su dio njezine autentične ljepote kao i ljepote njezinog nakita kojeg stvara cijeli život.

iva viljevac authentic beauty concept

Iz autentične priče Authentic Beauty Concepta proizlazi uvjerenje koje je značilo ne koračati poznatim, laganim putem već razvijati proizvode s integritetom, zbog kojeg su svi ABC proizvodi certificirani od strane vodeće svjetske organizacije za zaštitu životinja PETA, što još jednom potvrđuje i osnažuje glavnu nit vodilju ovog holističkoga brenda, a to je stvaranje autentičnih proizvoda od čistih, veganskih i prirodnih sastojaka. Upoznajte ove prekrasne djevojke i njihove autentične priče o različitim ljepotama koje proizlaze iz onoga što vas čini stvarnim, jedinstvenim i istinitim. Upoznajte Authentic Beauty Concept.

Pronađite najbliži Authentic Beauty Concept salon u vašoj blizini.

Kosa: Lidija Štokić

Fotografija: Dora Trogrlić i Tomislav Huha

Set-up: Maja Starek, Showroom