Augustinus Bader vjerojatno je jedan od najvećih beauty brandova koji je pokrenut posljednjih godina. Štoviše, prozvan je i najboljim skincare brendom na svijetu. Njegov heroj proizvod – The Cream – obožavaju svi, od Hailey Bieber do Laure Dern, a sad je odlučio zakoražiti i u svijet proizvoda za njegu kose 

Kad je brend lansirao svoj jedinstveni proizvodo, The Cream, mnogi su stali zapanjeni njegovom sposobnošću da revitalizira, ujednači i regenerira izgled kože. Sadrži patentirani TFC8®, mješavinu prirodnih aminokiselina, visokokvalitetnih vitamina i sintetiziranih molekula koje se prirodno nalaze u koži. Profesor Bader je inače,  izvorno otkrio TFC8® kao sredstvo za liječenje žrtava opeklina, ali je ista znanost primijenjena na njegu kože – otuda i restorativni učinci. Od tada su izbacili serum, ulje, sredstvo za čišćenje, esenciju i kremu za tijelo, a sad dolaze s uzbudljivim vijestima – brend je najavio lansiranje linije za njegu kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Augustinus Bader (@augustinusbader)

Augustinus Bader linija za njegu kose

Sastoji se od šampona, regeneratora, ulja, leave-in tretmana, tretmana za vlasište i češlja, a cijeli asortiman obećava vraćanje optimalnog zdravlja i vitalnosti kose, poboljšavajući rast, snagu, sjaj i punoću. U kontekstu kose, robna marka kaže da tehnologija TFC8® radi na optimizaciji mikro-okruženja vaše kose uz potporu stanične obnove i prirodnog rasta kose. Zamislite to kao holistički pristup – onaj koji obećava bolje stanje od korijena do vrhova.

augustinus bader proizvodi za njegu kose

Cijene se kreću od 75 dolara za šampon do 110 dolara za tretman vlasišta, ali s obzirom na znanstveno vođen pristup formulaciji brenda i dosadašnji kredibilitet, možda bi se isplatilo uložiti. Znamo da se mi nećkamo jer smo isprobali njihove proizvode za njegu kože poput Cream Rich i The Face Oil i oduševili se. 

Naslovna fotografija: znanstvenik i profesor Augustinus Bader, PR

Fotografije: Augustinus Bader PR