Stiglo je ljeto, a s njime i visoke temperature i prepuno dobre zabave. Dobra vijest za sve je ta da je Aquapark Martilandia u Termama Sveti Martin, oaza odlične zabave u srcu prirode, otvorio svoja vrata prošlu subotu a ona će ostati otvorena sve do rujna

Svi oni kojima je potrebna dobra zabava uz osvježenje, mogu se rashladiti u najsjevernijem hrvatskom Aquaparku Martilandie. Terme Sveti Martin Aquaparku Martilandia su pridodale 3 nova tobogana (klasični, spin bowl i kamikaza) te dječje osjenčano vodeno igralište s dva tobogana na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja, a ovog ljeta svi bazeni dobili su i osvježenje novom bojom. Također, najmanje posjetitelje očekuje i novo dječje igralište u blizini dječjeg osjenčanog bazena.

Martilandia - Terme Sveti Martin5

Aquapark Martilandia brzo postaje jedan od najpopularnijih aquaparkova na sjeveru Hrvatske kao i u regiji. Aquapark MartiLandia nastao je kao asocijacija na mjesto u kojem žive Marti i Martina, maskote aquaparka. Likovi maskota su jelen Marti i košuta Martina jer oko područja Termi Sveti Martin obitava puno divljih životinja, a najviše jelena i košuta, životinja koje djeca vole. 

Martilandia - Terme Sveti Martin5

27 hektara površine za odmor duše i tijela

Terme Sveti Martin, kao prvi Healthness resort u Europi, ostaju odlučne u tome da promjene lifestyle svakog posjetitelja na bolje.  Pri tome koriste i jedan od svojih resursa – netaknutu prirodu u kojoj brojni gosti uživaju već više od 25 godina. Poznato je kako se resort nalazi na sjeveru Međimurja okružen predivnom šumom što svakom posjetitelju ostavlja dovoljno prostora za vlastite aktivnosti na otvorenom.

Martilandia - Terme Sveti Martin5 Martilandia - Terme Sveti Martin5

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com i ne propustite rashladiti se ovaj vikend u zabavnoj atmosferi Aquaparka Martilandia!