Zagreb je postao bogatiji za novu modno odredište za muškarce. ANSON’S, njemački multibrand i član grupacije Peek & Cloppenburg, otvorio je svoju prvu trgovinu na hrvatskom tržištu u Z centru.

Muški multibrand ANSON’s Herrenhaus KG otvorio je u zagrebačkom Z centru svoju treću trgovinu u srednjoj i istočnoj Europi. Na više od 1000 četvornih metara ljubitelji mode mogu uživati u ekskluzivnim brendovima kao što su Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor. 

Ansons Zagreb_c_SasaTrifunovski-

Također, dolaskom ANSON’S-a na hrvatsko tržište, domaćoj publici predstavljene su nove modne marke kao što su MC Neal, Christian Berg i Montego Men. Smješten u prizemlju, ANSON’S nudi sve na jednom mjestu, od klasičnog, sportskog do poslovnog stila te brojnih modnih dodataka. 

Ansons Zagreb_c_SasaTrifunovski-

„Od svog osnutka 1989. godine, ANSON’S je posvećen razvoju muške mode. Naš glavni cilj je pratiti najnovije trendove i omogućiti muškarcima da nam jednom mjestu pronađu modne kombinacije za svaku prigodu. U posljednjih nekoliko mjeseci otvorili smo tri nove trgovine u Rumunjskoj, Češkoj i Hrvatskoj. Za sada imamo 19 trgovina u 15 različitih zemalja te našim kupcima nudimo jedinstveno iskustvo kupovine“, izjavio je Paul Pörtner, direktor maloprodajnog menadžmenta Peek & Cloppenburga. 

Ansons Zagreb_c_SasaTrifunovski-

Na svečanom otvaranju trgovine sudjelovali su hrvatski influenceri i pjevači Damir Kedžo i Saša Lozar koji su isprobali najnovije zimske modne trendove te zaključili kako je ANSON’S najbolji modni izbor za muškarce. Svi gosti uživali su u bogatom izboru odjeće, degustaciji kave i gina te glazbenom programu. 

Ansons Zagreb_c_SasaTrifunovski-

O ANSON’Su

ANSON’S je tvrtka za maloprodaju tekstila osnovana 1989. godine u Düsseldorfu. Tvrtka je dio grupacije Peek & Cloppenburg, a s 19 trgovina na 15 lokacija diljem svijeta, najveći je trgovac muške odjeće u Njemačkoj. ANSON’S svojim kupcima nudi moderan izbor prilagođen svakoj dobnoj skupini. Također, Anson’s ima i vlastitu internetsku trgovinu www.ansons.de na kojoj je proširena modna ponuda. Za više informacija posjetite www.ansons.com .