(Angelina Jolie i  Brad Pitt,  2015/Getty Images)

Konačno je službeno, Angelina Jolie je odbacila prezime Pitt, nakon razvoda od glumca koji se odvio prošlog tjedna, točnije 14. travnja. Par koji iz braka ima šestero djece; Maddoxa, Paxa, Zahara, Shiloh te 10-to godišnje blizance Vivienne i Knox, najavio je svoj razvod u kolovozu 2016. godine.

43-godišnja glumica, redateljica i humanitarka je pridodala Pitt prezime nakon udaje za glumca u kolovozu 2014. godine. Sudski spisi pokazuju da je Angelini službeno odbacila glumčevo prezime, te je sada opet samo Angelina Jolie.

(Angelina Jolie, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, and Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 2019/Getty Images)

Otkako se počelo pričati o razvodu stoljeća, Jolie je ostala tajnovita po tom pitanju dok je Brad u jednom intervju rekao kako ”oboje rade najbolje što znaju, te kako je svjestan da nitko na sudu ne pobjeđuje”.
U međuvremenu Angelinu očekuje nastavak kino hita Maleficent, a otkrila je da bi se voljela okušati u politici, dok Pitt glumi uz Leonarda DiCaprija u novom filmu Quentina Tarantina ”Once Upon a Time in Hollywood” čiju premijeru s nestrpljenjem očekujemo.